Следвайте ни

Каназирева: Община Марица има условията и потенциала да се развива успешно

viber icon

Партньорството между местната власт и държавата са гаранция за силни региони и доказателство за това е съвместната ни работа с община Марица през изминалата година и половина. Това заяви в коментар  водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив от гражданската квота Дани Каназирева. 

Според кмета на общината Димитър Иванов през изминалите месеци,  съвместно с  Дани Каназирева като областен управител са намерили решение на  голяма част от най-належащите проблеми. Сред тях е  един от най-значимите казуси - спирането на биоцентралата в село Труд. 

„Не можех да остана безучастна, защото години наред населението на Труд се оплаква от силните миризми. С моя екип назначихме проверка и независима експертиза, а резултатът посочи нарушения и несъответствия относно технологията на работа на биоцентралата. Затова взехме необходимите мерки като сезирах Министерство на здравеопазването. Министър Ангелов дойде на място в Труд, запозна се с проблема и беше издадена заповед за временното спиране на биоцентралата, за да бъде защитено здравето на местното население. Изключително му благодаря за това, че лично се ангажира с проблема на местните жители “, коментира Каназирева.

 Тя припомни, че въпреки опитите биоцентралата отново да заработи, това не е допуснато и хората ще продължат да имат пълната й подкрепа.

 Според Каназирева, въпреки кризата и пандемичната ситуация, са стартирани и реализирани значими инфраструктурни проекти за общината Марица. Получени са средства от държавата за ликвидиране на проблема с битовата и дъждовна канализация в Труд. Отделно от това  правителството на ГЕРБ отпусна 1,8 лв. за рехабилитация на 5 км. улици в почти всички населени места. „ Благодарение на бързото съгласуване на 2 проекта с Областна управа ще успеем да спасим от водни бедствия селата Скутаре и Костиево. Признателен съм на Дани Каназирева, че в нейно лице получих пълна подкрепа за всички населени места в общината, допълни Иванов. 

„ Един от приоритетите ми е да успеем да разширим  участъка  на пътя от Труд до отбивката за  Калояново, който е изключително натоварен и често има пътни произшествия“, каза още  кандидатът за народен представител от ГЕРБ. Тя бе категорична, че ще продължи да подкрепя и занапред хората от община Марица и ще работи за развитието на  населените места, независимо на каква позиция е.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

верен почитател

верен почитател

29.03.2021 | 13:24

Офф, хубаво че е Здравчето, че иначе направо сме загинали всички в Пловдивска област... То добра, то умна, то оправна, чудо жена!!! Здравка президент!

Отговори
0 0
Aditum nocendi perfido praestat fides

Aditum nocendi perfido praestat fides

28.03.2021 | 17:25

Доверието, оказано на вероломния, му дава възможност да вреди.

Отговори
3 0
спец

спец

28.03.2021 | 15:48

Скрий се за да изкараш повече гласове.Така само дразниш хората.Пиари нямаш ли ? Ако са професионалисти. Ще ти дадат този съвет ,а не да ти говорят това ,което ти искаш да чуеш.Такива ти взимат само парите.Но ти си ги имаш достатъчно . Имала бол пари ,дала ги -бай Ганьо го казва.Неотразим авторитет в правенето на избори.

Отговори
6 0
Герб о баст задължително преферензия

Герб о баст задължително преферензия

28.03.2021 | 18:16

Задължително преференция на бюлетината и тогава Здравка губи, ще влезат хората от Герб. Не тази подлога

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?