Следвайте ни

Христо Иванов с изненадващ ход към Слави, ето какво му предлага

viber icon

Лидерът на "Демократична България" публична защити журналистката Ива Николова от ПИК

Демократична България" е готова, без да поставя искания за свои представители в правителство, да разговаря с първата по резултат формация "Има такъв народ" за конкретни политики и ясно конфигуриране на парламентарната формула, която ще застане зад това управление.

Това заяви в предаването "Седмицата на Дарик радио" съпредседателя на ДБ Христо Иванов.

"Никога не сме казвали, че ще подкрепим всяко правителство. Казали сме, че няма да поставим предварителни условия, свързани с наше участие в него. Нещо повече. Ако сега нещо се промени, то ще бъде, че сме на ръба да заявим, че няма да участваме при каквито и да било условия със свои представители, за да изключим тази форма на опошляване. Става дума за представителство и за гаранции, че ще се правят някакви неща. И гаранциите, че ще се правят някакви неща, а други няма да се правят, минават винаги през хора в крайна сметка. Конкретен човек трябва да поеме тази гаранция", каза той.

След пресконференцията на ИТН Иванов публикува кратко изявление във фейсбук, с което заяви, че ДБ има 3 ключови приоритета, на които ще държи при преговорите с парламентарните сили. Това е държане на далеч ДПС от управлението, смяна на главния прокурор и състава на ВСС. Искат също парламентарни разследвания на "Росенец", ТЕЦ Варна и др. 

Още в самото начало на интервюто той засегна темата за какво сме гласували на 11 юли и индиректно - начина, по който Филип Станев от ИТН обиди репортерка на ПИК.

"Гласувахме първо срещу това, че някой може да се държи публично като чобанин. 

Гласувахме срещу това някой да може да си мисли, че може да обижда хора, които публично му задават въпроси. Никога не съм си представял, че може да защитавам някога някой от ПИК, които са излели срещу мен, семейството ми, партията ми всички възможни видове помии. Но така не се прави", каза още той.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

КАФА ОТ ПРОСТОТИИ...

КАФА ОТ ПРОСТОТИИ...

19.07.2021 | 09:05

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ТОЧНИЯ ОБРАЗ НА ДУМАТА КИЛИКАНЗЕР ?? АЗ ЩЕ ВИ КАЖА КИЛИКАНЗЕР Е ВТОРАТА КОЖА НА ИВА НИКОЛОВА.....ХЕМ Е УЖАСНО ГРОЗНА ХЕМ Е УЖАСНО ОТВРАТИТЕЛНА И НАХАЛНА....ХЕМ СЕГА ЩЕ Я БРАНИТЕ.... КОЕ Е ТОВА КОЕТО Й ДАВА ПРАВА НАД ДРУГИТЕ ПЪРВО ТОВА НЕЩО НЕ Е ЖЕНА ТО Е НЕЩО....ХЕРМОФРОДИТ... ОБРАЗА Й Е НА ЧУДОВИЩЕ - ПОВЕДЕНИЕТО СЪЩО - КУЛТУРА НЯМА - ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ГРАМ....ТАМ ИМА ЕДНО ДОБИЧО НАХАЛСТВО ПОДПЛАТЕНО С ИМИДЖОВ ОБРАЗ... ПРЕСТАНЕТА ДА ЗАЩИТАВАТЕ ТОВА НЕЩО КАТО НИЩО.... ЩОМ ИСКА ОТНОШЕНИЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ТАКА КАТО ИСКА И ХОРАТА ДА СЕ ДЪРЖАТ КЪМ НЕЯ.... КАКВО ЗНАЧИ ЖЕНА И ЖУРНАЛИСТ ОБИДЕНА...АМИ АКО ИМАШЕ ПОВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ ДВЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЩЕШЕ ДА ИМА И ОТНОШЕНИЕ ПОДОБАВАЩО НА ПРЕТЕНЦИИТЕ Й.... ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА Я ЗАЩИТАВАТЕ.....ЩОМ НЯМА ПАРАЛЕЛ МЕЖДУ ЖЕНА И МЪЖ ...ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОБИДЕНА ...ДА ПРИЕМЕ ЧЕ Е БИЛА В ТОЗИ МОМЕНТ МЪЖ...И ДАЖЕ ТРЯБВАШЕ ДВА ТУПАНИКА ДА ОТНЕСЕ ОТ СТАНЕВ... ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЮБЕЗНОТО ПОВЕДЕНИЕ ИМАХА МОМЧЕТАТА КЪМ ТОВА ГРЕШНО ТВОРЕНИЕ НА ПРИРОДАТА.... ТАЯ Е СЪТВОРЕНА С ДВА УДАРА НА ЧУК БЕЗ НИКАКВО ЧУВСТВО И ЖЕЛАНИЕ ОТ СТРАНА НА ПРИРОДАТА...ДА Я ИЗГЛАДИ.....

Отговори
3 10
Гоги

Гоги

19.07.2021 | 07:27

Паразитната партия от платените протести на 2020.! Според Христо Иванов в неговия live Facebook се видя и чу, че се финансира от “Маджо се обади”

Отговори
7 2
Десен

Десен

17.07.2021 | 17:11

Тръгнал ли е с ПИК, работата е ясна. Бойково човече.

Отговори
8 12
хаха

хаха

19.07.2021 | 13:22

червено наследниче,че чак дрънка,комунде като БОЙКИКЕВ има само един приоритет ,,ДА СИ НАПЪЛНИ СОБСТВЕНИТЕ ДЖОБОВЕ..както впрочем всички червени отрепки ДАМАДЖАНАТА РАШКОВ е жив пример

Отговори
9 2
OldTen

OldTen

17.07.2021 | 16:35

Престанете да ни занимаватес този грозник! До онзи ден правеше фелацио на ББ сега пръв борец срещу него.Каква е гаранцията, че няма пак да се отметне?

Отговори
18 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?