Следвайте ни

Хаджигенов: Гласуваме против КУ-КУ кабинета на Слави

viber icon

Заради тази агресивна самонадеяност и самодостатъчност ние няма да подкрепим правителството, а ще гласуваме против". Това заяви Николай Хаджигенов, един от лидерите на протестните партии,  пред bTV. 

Когато трябва да направим правителство на малцинството трябва да има политическо споразумение, категоричен е Хаджигенов.

Ние сме в политиката за да дадем, не за да вземем и не за да управляваме силово. Аз всеки момент очаквам от телевизора да слезе някой да ме набие.

Хаджигенов заяви, че не намира за подходящо сценарист да дава правни насоки. 

"Аз и Арман Бабикян обиколихме всички и се опитахме да обясним, че всички тези хора, които сме демократично настроени, трябва да направим общ фронт срещу ГЕРБ."

Хаджигенов зададе риторичен въпрос кой ще направи правосъдна реформа. По думите му Петър Илиев е неспособен да извърши такава реформа.

"Кабинетът е готов състав за ку-ку правителство", заяви Хаджигенов. По думите му казус с Барбадос няма, а липсата на подкрепа опира до морал.

"Агресивната самонадеяност е добре да мине през психотест". Така Хаджигенов коментира Петър Илиев и поведението му.

Според заместник-председателя на ИБГНИ служебното правителство има великолепна работеща част, която от партията биха задържали.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

ХАДЖИГЕНОВ

ХАДЖИГЕНОВ

09.08.2021 | 23:53

РАДВАМ СЕ , ЧЕ СЕЛСКИЯ ЛИЛИПУТ ТОШКО СЕ Е ВСЛУШАЛ В СЪВЕТА МИ. ВЧЕРА МУ КАЗАХ , ЧЕ НА КАЛПАВИЯ СЦЕНАРИСТ ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ И ТОЙ ВЗЕ ЧЕ СИ ОБРЪСНА ВЪЛНАТА.

Отговори
10 3
ВАНКАТА

ВАНКАТА

09.08.2021 | 23:38

А БЕ БАЙ СЛАВЧО, А ЗА МЕН ВИЦЕПРЕМИЕР ИЛИ БАРЕМ МИНИСТЕР? ТОЛКОВА ОЛИГОФРЕНИ И ИДИОТИ ПРЕДЛОЖИ , А МЕН ЗАБРАВИ.А БЕ СЛАВЧО ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ ПРЕДЛАГАЧ, БЕ ШУНДО ТАКАВА.

Отговори
10 2
ПП ЕБНИ

ПП ЕБНИ

09.08.2021 | 20:27

ПОДМЯНАТА СА МАЯМА , МАРИЯ КАПОН , ХАДЖИЛЪЖИГЕНЧОВ

Отговори
17 2
МАРИЯ КОМПОТ

МАРИЯ КОМПОТ

09.08.2021 | 20:26

МАРА КАПОН, БОКЛУКГЕНОВ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СТЕ АУТ МЪРШИ . КРАДИГЕНОВ ЗАВЪРШИЛ ПРАВО В НБУ НА 45 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ .

Отговори
18 3
намръщенЪ

намръщенЪ

09.08.2021 | 23:11

А, дано, от Вашата уста - в Божиите уши

Отговори
5 2
намръщенЪ

намръщенЪ

09.08.2021 | 20:14

Тоя пикл- да се благодари, че сме под Ковид-треска и много мразеният ББ излезе милостив човечец - за хвърляните просташки от лумпенската им маса поддръжници яйца, камъни и зеленчуци, същите тези лумпени+лидерите им щяха да бъдат поне окъпани със студени водни струи от полицията. Сега те имат безочието да се оплакват от същата тази полиция, че ги била малтретирала. Нищо не им стори, за съжаление, ТРЯБВАШЕ ДА ГИ СМАЖЕ КАТО МИРИЗЛИВКИ. Тогава Слави се скътаваше и не вилнееше по площади и улици за разлика от тях. Затова и тези, които са ротив Борисов(тяхно си право), но и правилно видяха що за пиленца са разните "Мутри вътре" и бивши сини генералчета и адвокатчета с неплатен членски внос, гласуваха за Слави.

Отговори
16 6
С..В.

С..В.

09.08.2021 | 18:59

Намерл кой да дава оценка на хората. А колкото до това че господинът се страхувал някой да не го набие от телевизора сигурно има доста мераклии да го набият. Толкова мръсотия и непочтеност . И това ми били хора на промяната. Г н Хаджигенов за нищо не ставате освен да злословите и да ае търкаляте по жълтите павета.

Отговори
25 9
Даа

Даа

09.08.2021 | 18:56

"Сутрешното интервю на кандидата за министър на вътрешните работи беше потресаващо", заяви пред бТВ бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов. По думите му, той е бил шокиран от агресивното поведение на Петър Илиев. "Знаете, че за 20 години в "Шоуто на Слави" не оставиха неомаскарен българин, изведнъж станаха дом за нежни души и ако някой каже нещо за тях те излизат извън себе си", коментира той обяснението, че агресивното поведение на Петър Илиев се дължи на обида.

Отговори
18 10
Иво

Иво

09.08.2021 | 18:47

А между другото господине, как да ви вярваме? Вече заговорихте и за третия мандат. Едно е ясно ще има избори, и тогава не се знае.

Отговори
22 4
Иво

Иво

09.08.2021 | 18:43

Странно звучи от устите на такива като този господин, Мая, Хр. Иванов..., че Петър Илиев бил агресивен.А да не забравя така смирените Бабикян и професор Минеков. Много добри примери има за подражание.

Отговори
23 9
адв. Балтиев

адв. Балтиев

09.08.2021 | 18:41

Колегата ХаджиГЕЙ да си коригира речника защото, имам две дела заведени срещу него. Чакам да минат следващите избори за да му падне имунитета и да дам ход на делата.

Отговори
22 13

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?