Следвайте ни

ГЕРБ открива кампанията в Пловдив с молебен в "Св. Марина" СНИМКИ

viber icon

С молебен с пожелание за здраве и благополучие, отслужен от митрополит Николай, започва предизборната си кампания ГЕРБ в Пловдив.

Службата е организирана в църквата "Света Марина". Преди това кандидатите за народни представители се събраха на стълбите на "Каменица", за да си направят снимка.

Листата е пълна до 22-ма кандидати с водач Бойко Борисов, който обаче не присъства, и областния координатор на ГЕРБ Иван Тотев.

Кметът Здравко Димитров дойде на молебена, за да подкрепи партията, от която е издигнат. Той приятелски се ръкува с Иван Тотев преди да влезе в църквата.

На откриването на кампанията присъстват също така районни кметове, председателят на Общинския съвет Александър Държиков, общински съветници. Тук е и Дани Каназирева, бивш областен управител и водач на листата на ГЕРБ в Пловдивска област.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Дойде време да плащате мошеници

Дойде време да плащате мошеници

11.06.2021 | 13:03

На 11 юли ще си видите резултата нагли негодници.Помним ви зулумите.Максимум двама от Пловдив ,ама с голяма клизма.И повече не излизайте с номера да борим комунистите .Видя се че по-големи комунисти от вас няма.Вие сте си направо БОЛШЕВИКИ.Затова се оказахте и най-големите крадци в историята на България.Сега ще си плащате масрафа.

Отговори
4 0
Само казвам

Само казвам

11.06.2021 | 12:32

Дедо Господ нема да до ви прости!

Отговори
4 0
фотографа от Софийския централен

фотографа от Софийския централен

11.06.2021 | 12:25

Снимайте се,Снимайте се ,че това ви остана.После пак ще има снимки ,ама с бай Стари.Отсега е засукал доволно мустак ,че му идва свежа охранена крадлива плът.

Отговори
4 0
Гошко

Гошко

11.06.2021 | 12:03

Споко шматки.Кви кметове,кви пет лева.До две години герб просто няма да ги има.От тях ще остане само един лош спомен и затворници с дълги присъди по затворите.

Отговори
6 0
не власт ....затвор ги чака

не власт ....затвор ги чака

11.06.2021 | 11:58

За какво управление дрънкаш бе шапшал.?Не само ,че повече няма да управляват Пловдив ,а всички тези на снимката до година -две са бъдещи затворници.От тях по-КРАДЛИВИ кметове Пловдив е нямал.

Отговори
6 1
С ЛЪЖА СЕ УПРАВЛЯВА ДОНЯКЪДЕ ПОСЛЕ ИДВА ПОГРОМА

С ЛЪЖА СЕ УПРАВЛЯВА ДОНЯКЪДЕ ПОСЛЕ ИДВА ПОГРОМА

11.06.2021 | 11:52

НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПРАВИШ РЕВИЗИЯ НА МАМИНИЯ????ТАКА ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩА.!! СЕГА МИ СЕ ГУШКАШ С НЕГО ,КАТО ДЪРТИ ПЕДЕРАСТИ. ЕЙ ЗАТОВА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ КМЕТ И ГЕРБ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ ПЛОВДИВ.

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?