Следвайте ни

Доц. Христо Димитров: Залагаме на читави хора и видими резултати, а не на гръмки обещания

viber icon

Ще търсим подкрепа в Пловдив с изцяло нов проект, с листа, съставена само от пловдивчани, които нямат политическа история и минало. Това каза пред „Марица“ водачът на листата на „Републиканци за България“ в Пловдив-град при официалния старт на предизборната кампания на Гребната база. 

„Стартираме кампанията от тук, в национален мащаб. Искахме да го направи по един много, не толкова традиционен и нестандартен начин, но да излезем от черупката на политическата еднаквост. Ние сме проект, който искаме да продължи дълго във времето. Това искаме да е асоциацията с маратонното бягане – участват всички поколения, защото това е проект за поколения напред: за нас, за децата ни, за внуците и правнуците ни. Да ги видим как ще бъдат част от това, в което ние вярваме, искаме да променим и да е различното“, каза Димитров. 

Той подчерта, че в предизборната кампания „Републиканци за България“ залага на аргументираните тези и предложения, на експертността на читави и неангажирани до момента политически хора. „Пътят им на развитие е много бавен и постепенен, свързан с бавен градеж нагоре. Разчитаме на тяхната комптенция, воля и морал“, посочи водачът на листата на „Републиканци за България“ в Пловдив-град. 

На въпрос какво би променил самият той в Пловдив, доц. Христо Димитров отбеляза като важен проблема с трафика в града. „Ако можем да направим така, че с едни разумни анализи и разумни решения, а не да работим на парче, а наистина да облекчим трафика в този град“, коментира той. 

Предвид грандиозните обещания, които дават различните партии по телевизионни и радио студиа, доц. Димитров посочи, че „Републиканци за България“ са далеч от това.

„Аз не съм такъв, ние не сме такива. По-скоро прагматични, конкретни, с видими резултати“, подчерта той пред „Марица“. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Цецко

Цецко

07.03.2021 | 20:02

Да се смея ли да плача ли? От къде го изровихте този доцент? Той грам понятие няма от политика и говорене.... Трафика щял да оправи в Пловдив и Видими резултати. Боже боже......

Отговори
4 1
,,,

,,,

07.03.2021 | 18:45

Точно пък за Цветанов ще гласувам ... за да станат първата патерица на ГЕРБ

Отговори
3 1
???????????????????????????

???????????????????????????

07.03.2021 | 18:40

Майко мила...........................................

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?