Следвайте ни

Димитър Иванов: Депутатите от ГЕРБ знаят как да защитават интересите на региона си

viber icon

Отново ще подкрепим кандидатите на ГЕРБ в предстоящите избори, защото доказаха, че знаят как да отстояват интересите на общините от региона си. С тези думи кметът на община „Марица“ Димитър Иванов посрещна кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС в село Калековец. С тях беше и областният координатор Георги Мараджиев. 

„Намирате се в едно голямо и добре уредено село, което може да се похвали с нова детска градина за 1 милион лева, изцяло ремонтирано училище за 1,2 милиона и чисто ново спортно игрище. Всичко това го постигнахме както с наши общински средства, така и с подкрепата на правителството на ГЕРБ“, коментира Димитър Иванов. Той подчерта, че благодарение на усилията на народните представители от ГЕРБ в миналия мандат Младен Шишков, ген. Константин Попов и Димитър Лазаров вече е факт така необходимото кръгово на входа на село Труд. 

Георги Мараджиев подкрепи думите му, като изтъкна, че с добрата съвместна работа между депутатите и общинските кметове са реализирани множество добри проекти в общините в област Пловдив. В тази връзка кметът Димитър Иванов даде още примери, сред които новата обществена зона за отдих с детска площадка, която се изгражда в с. Царацово с европейско финансиране и помощ от държавата. Освен това община "Марица" вече разполага с нова модерна компостираща инсталация за разделно събрани зелени или биоразградими отпадъци. Тя е финансирана от Европейския фонд за регионално развитие на ЕС и от националния бюджет чрез ОП „Околна среда 2014-2020 г.“. Съоръжението ще обслужва над 30 000 жители от 19-те села на селищната система.

„Община „Марица“ имаше силата, волята и възможностите сама да се справи и да спечели този проект. Изпълнението му е още един пример за успешно партньорство между Европейския съюз, местната и държавната власт и нарежда община „Марица“ сред модерните общини в България“, заяви кметът Димитър Иванов. Той допълни още, че правителството на Бойко Борисов отпусна и 680 000 лева, предназначени за реконструкция, укрепване, ремонт и саниране на сградата на ОУ „Свети свети Кирил и Методий“ в село Войводиново. С нов физкултурен салон пък ще се сдобие и ОУ „Граф Н. Игнатиев“. Проектът е изцяло финансиран от Оперативна програма „Развитие на селските райони“ и се очаква да приключи съвсем скоро. 

„Изключително съм признателен на премиера Бойко Борисов и на кабинета на ГЕРБ. Удовлетворен съм, че „Марица“ е сред общините, които получават средствата. И през двата си предишни мандата правителството на ГЕРБ показа, че не диференцира общините в България по какъвто и да е признак и им оказва съдействие винаги когато е необходимо“, посочи Димитър Иванов.

„В община „Марица“ сме в успешен екип с „Обединени земеделци“, които винаги са ни подкрепяли на избори. За пореден път ще поискаме доверието на хората на 4 април рамо до рамо. Когато сме заедно, когато имаме една цел - победата е сигурна и затова правилният избор е номер 28", подчерта Георги Мараджиев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Област - задължително с преференциа

Област - задължително с преференциа

01.04.2021 | 05:01

Както казва бюлетина 28 задължително с преференция и тогава данка измамка отпада.

Отговори
0 0
123

123

31.03.2021 | 09:25

Митьо,оправи улиците в с.Скутаре,защото неможем да се движим с коли по тях.Трябва да си купуваме каруци.

Отговори
1 0
Данка Фотошопа

Данка Фотошопа

30.03.2021 | 21:34

Кво я слушате тая, ве! Физиономията й фотошоп, името й фалшиво, циците й пластмасови, тая няма нищо истинско, ве. Пълна измишльотина, Данка Измамка.

Отговори
1 0
Излъган  и  непрощаващ

Излъган и непрощаващ

30.03.2021 | 12:46

Каназирева, така както се вижда от снимката интереса към теб е страшно голям. Освен двете мисирки...

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?