Следвайте ни

Дъщерята на Ваклуш Толев: Да защитим името на Пловдив като град на свободомислещите хора с бюлетина №19

viber icon

„Израснах в Пловдив, възпитана от баща си Ваклуш Толев в идеята за Свободата, в отговорност пред Отечеството, в принадлежността към християнските ценности и морал. Той ме въведе в политиката с повелята да работя за това България да бъде демократична, правова, справедлива, национално силна държава в Обединена Европа с държавно управление, фокусирано върху достойното битие на човека, свободата и развитието на личността и благоденствието на обществото. И най-вече да покажа, че в политиката може да има морал! Болезнената истина обаче е, че в годините изчезна вярата на дясномислещите българи, онези стотици хиляди, които имаха в началото на промените мечтата за една по-справедлива, по-различна, свободна и силна България, а днес не намират своето представителство във властта.

Затова поставихме началото на обединение на автентичните демократични партии и на личности, защото България се нуждае от силна, единна парламентарно представена десница, с ясно формулирана модерна идеология, която генерира работещи идеи и алтернативи за развитието на България.

Ние сме готови да вървим по този път без компромис! На този ангажимент призовавам  и пловдивчани!“

Това каза за "Марица" Жаклин Толева - водач на листата на „Национално обединение на десницата“ за 16-и МИР Пловдив-град.

Жаклин Толева е завършила СУ „Св. Климент Охридски“ с две специалности: "Право" и "Богословие". Специализира "Международни отношения". Владее испански, френски, английски и руски език. Има 12-годишен опит в законотворчеството в Народното събрание, където работи последователно в Комисията по правата на човека, Комисията по образование, както и върху синхронизирането на българското законодателство с това на Европейския съюз.

Председател е на ПП Български демократически форум (БДФ), която заедно с КОД, БЗНС и СЕК е в коалицията „Национално обединение на десницата“ с номер 19 в бюлетината за изборите на 11 юли.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?