Следвайте ни

Дани Каназирева: Никога не съм търсила комфорт в политиката

viber icon

 

Издигането на кандидатурата ми за водач на листата на ПП ГЕРБ в област Пловдив е преди всичко отговорност. Отговорност към хората и аз съм готова да  я поема. Никога не съм търсила комфорт в политиката, доказах го и като областен управител. Това заяви Дани Каназирева след новината, че е издигната за водач на листата на ГЕРБ в Пловдив област.

"Номинацията я приемам като доверие и оценка на работата ми като областен управител в една изключително тежка година  и в  безпрецедентна ситуация на световна пандемия. Тази година  не само ни изправи пред огромно предизвикателство  и отговорност, но тя пренареди  и приоритетите  ни в политиката  и в  живота", посочи Каназирева.

По думите й през изминалата година и половина като областен управител тя е показала, че тази институция на първо място може да решава проблемите на хората и да  бъде близо до тях. "Решихме проблеми, които от години чакаха да бъдат  разрешени. Компромиси никога не съм правила и няма да правя. Винаги съм защитавала обществения интерес. 

Най-важното за мен беше, че през тази година и половина не само имах свободата да работя открито и честно, но и никой не ме е спирал, независимо чий  интерес е бил засегнат. Напротив. Имах пълната подкрепа  в лицето на премиера Борисов и ресорните министри.  

Познавам проблемите в областта и в Пловдив. Наясно съм как могат да се разрешат и съм готова да работя експертно и с уважение към институциите.  Като водач от гражданската квота на листата на ПП ГЕРБ   ще дам всичко от себе си за нашия регион.

Благодаря  за доверието!", каза още Каназирева.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (16)

Лимбо

Лимбо

01.03.2021 | 17:00

Аз пък, постоянно съм търсел и търся некав комфорт от политиците, пунеже си мислех , че ми се дължи по некои житейски линии , но нема такъв.

Отговори
0 0
Минчев

Минчев

01.03.2021 | 14:26

Фотошопът вече не помага. Не може да скрие моралната мръсотия и долнопробието на въпросната персона. Политическото ГМО, създадено и отгледано от Георги Гергов и пуснато да мърсува из обществения живот на Пловдив. Интересно е да се знае, дали гЕРБ в областта вече е собственост на Червения Свинар, след като политическата му пр о ститутка е водач на тази листа? ГЕРБ лети с пълна скорост надолу в пропастта.

Отговори
4 0
Кобрата пропълзя и до депутат,носриването ще е страшно

Кобрата пропълзя и до депутат,носриването ще е страшно

01.03.2021 | 12:55

Герб били мафия ,организирана престъпна група.Схемаджии,далавераджии.помним как плю по ГЕРБ цели 10 години в общинския съвет.И сега водач на листа??!! Няма такъв гьонсурат ,като тебе здравке.При тебе всичко е фалшиво.Даже и името ти.Помни! Всичко на тоя свят се връща.Скоро пак ще си при Ванко1 и татенцето стария Главчев.Там откъдето изпълзя,там ще се върнеш да обучаваш младите курвета на занаят

Отговори
8 0
Измамен

Измамен

01.03.2021 | 12:37

Тази симитлийска селянка ме накара да гласувам за нея, защото плюеше по ГЕРБ . Интересно ми е на предстоящите и срещи с избиратели по кого ще плюе и надява ли се с аморалното си поведение да омагъосва наивните избиратели.

Отговори
9 0
Пловдив

Пловдив

01.03.2021 | 11:30

Тежко и горко на града ни,щом Здравка ще води листата. Това да си в политиката не е като да си на пилона.

Отговори
13 0
С тая на избори тръгнали?!?

С тая на избори тръгнали?!?

01.03.2021 | 11:22

Кво ся, ще й осигурим депутатски имунитет за измамите и далаверите. Тва ли е проветряването, дето беше обещано!

Отговори
12 0
Пешо

Пешо

01.03.2021 | 11:21

Махайте я тая, доде не е станало прекалено късно!

Отговори
12 0
Симпатизанти

Симпатизанти

01.03.2021 | 11:20

Повръща ни се от тая! Как успя да пропълзи в партията отново! Фатална грешка!

Отговори
10 0
Здрафффка

Здрафффка

01.03.2021 | 11:18

Най-гнусното явление в пловдивската политика!

Отговори
13 0
Предателка и продажница

Предателка и продажница

01.03.2021 | 11:17

Плужек

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?