Следвайте ни

Цветан Цветанов: За мен Родопите винаги са били национална кауза!

От Доспат стартира кампанията на Републиканци за България в Смолянска област

viber icon

От Доспат стартира кампанията на Републиканци за България в Смолянска област. В присъствието на председателя  на партията Цветан Цветанов и заместник председателя Павел Вълнев, водачът на листата Димитър Трендафилов представи кандидатите за народни представители на Републиканци за България в Смолянски избирателен район.

"Благодаря на Павел Вълнев, че стана част от един нов политически проект, който да даде действителната, реална алтернатива за промяна в страната. Защото ние като българи трябва да разчитаме на тези българи, които са успели в чужбина. Имаме над 2 млн. българи в чужбина. Заедно с тях трябва да направим всичко възможно те да се върнат в Родината си. Искам да благодаря на страхотния екип, който сме тук. Г-н Трендафилов е доайенът в листата, но и човекът, който има и опит и може да го предаде на останалите ни кандидати в листата. Но силата на една партия е когато има многообразие, както от хора на различна възраст, то и от различни полове и религии. Защото крайно време е в България да не се делим на някакъв принцип, а всички да бъдем обединени, за да имаме силен Парламент, да имаме умно Управление. И да можем действително да изградим това, което е слогана в нашата кампания на Републиканци за България: За Държава с правила. Много е важно в тази кампания да стигнем до колкото може повече наши съратници. Защото за мен Родопите винаги са били национална кауза“, заяви Цветан Цветанов.

Той отбеляза, че е помагал като политик на всяка община в региона без изключение и не е делил хората на „наши и ваши“, а винаги се е стремил да помогнем и да решим проблемите, което ще продължи да прави и занапред.

„Всички лица в листата са хора от различни общини, живеещи в региона, това дава силата на това многообразие. Искам да благодаря и на колегите и приятелите, които нямат своите представители в листата, но също ни подкрепят. Аз съм убеден, че в Смолянска област ще имаме най-добрия резултат и Републиканци за България ще положат основите за това всички да бъдем заедно, да намалим това политическо противопоставяне и да работим за развитието на Родопите. А и това е основната цел на Павел Вълнев, за да се включи в този проект. Ние ще работим и за промяна на Конституцията, за да може подобни достойни българи да имат възможността да се кандидатират за народни представители. Защото не е нормално всички тези българи, които получиха двойно гражданство, да могат да се кандидатират за съответни длъжности в чужбина, а да не могат да го направят в Родината си. А за нас това е огромния ни потенциал. Ако погледнем реално, в последните 20-30 години най-големите инвеститори това са българите, живеещи в чужбина. Нека всички тези хора, които имат роднини и приятели в чужбина, да се обединят и да гласуват за Републиканци за Българи, за държава с правила. На 21-во число, 21-ва година, 21-ви век, разбира се, че най-печелившото число ще бъде 21. Аз съм убеден, че заедно ще можем да постигнем най-високия резултат и като водеща политическа сила в региона и страната да сме незаобиколим фактор в следващото управление на страната“, заяви Цветанов.

Като домакин, от родния си град, Павел Вълнев заяви: "Искам да поздравя всички познати, приятели, роднини, които присъстват тази вечер. Излишно е да казвам, че в Доспат се чувствам най-добре. Тук съм роден, тук съм израснал, до 13-годишна възраст съм бил в Доспат и още повече се радвам, че сме всички заедно сега. Ние с господин Цветанов обиколихме цялата държава и мога да ви кажа, че навсякъде има огромен натиск върху хората. Затова се радвам, че получаваме такава подкрепа сега в родния ми“.

Водач на листата е Димитър Трендафилов от Смолян. Той е с две висши образования - икономист и юрист, с дългогодишен опит в банковата сфера, бил е на ръководни длъжности, включително и в IT сектор. В момента е правен съветник на търговски дружества и главен юристконсулт на фирма за международен превоз на товари.
"В района на Доспат имам много познати, тъй като бях директор на ДСК-Девин две години и имах възможност да работя и да опозная хората. В листата е млад и добър отбор. Заставаме зад г-н Цветанов, с убедеността в платформата на партията", каза Димитър Трендафилов. Той представи останалите кандидати в листата.

Втори е Асен Черешаров е от Златоград, който е юрист. Бил е шеф на ОИК-Златоград на местните избори 2015 г. и 2019 г. От 2015 г. е юрисконсулт на община Златоград.
"Мисля че с ентусиазма и професионалния опит, който имам, мога да бъда полезен в нашия балансиран отбор от 8 души, като средната възраст е 41 години. С нашия ентусиазъм ние сме готови да работим за интересите на жителите на Смолянска област, с грижа, която заслужават и с увереност за правилната посока, в която ни води г-н Цветанов", каза Черешаров.

Трета в листата е Милена Гайдарова от Девин. Тя е професионален бакалавър и магистър в специалност „Счетоводство и контрол“. Има завършена специализация "Европейски данъчни и осигурителни политики“. Работила е в продължение на 7 години като счетоводител в различни отрасли в корпоративния сектор в Девин, както и като старши счетоводител и началник отдел „Местни данъци и такси“ към община Девин - в периода от февруари 2018 г. до 30 септември 2020 г.
"Работих в общинска администрация и мисля, че има какво да променим към по-добро за хората в публичния сектор. Политиката, на която залага г-н Цветанов, ми допада като правила и принципи. Мисля, че съм в правилната партия и заедно целия отбор трябва да работим за това в страната ни да се спазват правила и закони", каза Гайдарова

Четвъртият в листата, Валери Данаилов, е предприемач от Доспат, има собствен малък бизнес.
"Павел Вълнев е от Доспат и познавам неговите принципи и работа. Харесвал съм решенията на г-н Цветанов за нашия регион и смятам, че каузата, която ще защитаваме, е да работим за справедливост за населението на всяко малко населено планинско отдалечено местенце в нашата държава и да се борим за едно по-добро бъдеще", каза Данаилов.

Идриз Шабанов е от Девин. Завършил е висше образование "Счетоводство и контрол" в Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - Свищов. Един мандат е бил кмет на село Гьоврен мандат 2011-2015 г., община Девин. В момента работи като началник отдел в БКС към община Девин. "Познаваме се от 35 години с г-н Трендафилов. Искам да направим нещо всички заедно за този край", заяви Шабанов.

В листата са също Мария Ангьозова, Венцислав Шишков и Деница Кисьова.

Днес се откри офиса на Републиканци за България в Девин, а тази вечер в Смолян е официалното представяне на листата.

Гласувайте с №21 в интегралната бюлетина за Републиканци за България!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

ГАДНО НАХАЛНО

ГАДНО НАХАЛНО

16.03.2021 | 11:38

ТИ ЗА ТОВА ЛИ СИ ЗАПРИЛИЧАЛ НА МЕСТЕН.........НАУЧИ ЛИ СЕ КАТО ВЪЛКА ДА МЕНИШ КОЗИНАТА...ЕЙ ТАМ СА АВДЖИИ ЕДИН ПЪТ ЩЕ ТЕ СТРЕЛНАТ В ЗАДНИКА И НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО...

Отговори
1 0
ГАДНО НАХАЛНО

ГАДНО НАХАЛНО

16.03.2021 | 11:37

ЕЙ БОКЛУ.ЦИ И ТИ И БОКО НЕ ПИПАЙТЕ РОДОПИТЕ...ТИ КАТО СИ ХВАНАЛ ТИЯ ВЪЛНЕВИ ДЕТО НЯМАТ КОРЕН И НИЩО КОЕТО ДА ГИ СВЪРЗА С БЪЛГАРИЯ...НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ИЗЛЪЖЕШ ХОРАТА ТАМ...ТАМ Е БЪЛГАРЩИНАТА ...ТАМ ХОРАТА СА ЧИСТИ ТАКИВА БОКЛ.УЦИ КАТО ТЕБ НЕ МОГАТ ДА ГИ ИЗЛЪЖАТ... КАЖИ ИМ ЧЕ ИМАШ 6 ОТКРАДНАТИ ОТ ТЯХ АПАРТАМЕНТА... ТИ ВЪЛНЕВИ МОЖЕШ ДА ОПЛЕТЕШ НО ТЕЗИ БЪЛГАРИ НЕ.....

Отговори
1 0
Дада

Дада

14.03.2021 | 18:05

Ска-пан соросоиден бок-лук

Отговори
7 0
Много нагъл еврейн

Много нагъл еврейн

14.03.2021 | 18:00

Цецу ти евреиски копелдак Нема ли бе Цецку тъща ти парици мъничко шекали от пенцията си та да ти купи и Родопите Пък и един персонален асансьор да им турнеш на тез Родопи и една тераска от 100 декара Та като погледнеш от нея взора ти да стига чааааааак до Тел Авив и чааааак до Вашингтон та да тъ видят родата къв си умутен еврейн на минимум две партий създател и собственик на Родопите със асансьор То и Родшилд шъ ти завиди кък си толкова умутен Не умен ве простако Умутен казах

Отговори
6 0
ника'къв ИМУНИ'ТЕТ за Тот'ев или ДАВН'ОСТ

ника'къв ИМУНИ'ТЕТ за Тот'ев или ДАВН'ОСТ

14.03.2021 | 17:33

Само Де'Бъ, без ИМУН'ИТЕТ ЗА ТОТ'ЕВ! И най-хитроумните Ма'фии / ОП'Групи допускат грешки и рухват: Трет'ият Ра'йх, Бълга'роСъвет'ската Импе'рия. Така Режи'мътБоБо'ТРИ на ГЕ'РБ сбъ'рка с “лист'ата” =ЧЕР'ЕН СПИ'СЪК= с люби'мото име Иб. ТОТ'ЕВ на'чело. Не все'ки път става с ро'ми под ст'рой . . . Про'вал, Бо'Бо! За осигуря'ване на добросъ'вестно разслед'ване от *р*восъд'ието без да офе'йка лов'ко към сръб'ско или дюбай'ско откъде'то екстра'диция няма'ме, на пладне'шкия кра'дец ИМПЕР'ИАЛ'иста ма'мин ТОТ'ЕВ, Клепто'Крат, да му се отне'мат Пас'порти и Лич'ни Кар'ти (а и Кредит'ни?) и да му се постави на гле'зена една комфор'тна ГРИ'ВНА със задъл'жение да се подпис'ва в Полиц'ейското. На 4/4 благодар'ното граждан'ство има право да си гла'сува за ИМУН'ИТЕТ за Народ'ния Избран'ик, до ДАВ'НОСТ; ама ние скепти'ците не пас'ем тр'ева, не сме Bu'dali и може да пус'нем я за опози'ция, я за Де'Бъ. Ваша си рабо'та, де...

Отговори
2 1
USA

USA

14.03.2021 | 16:44

Цецоу да подскаже на иликтурара че с перача Вълнев работят за Помашка република.

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?