965
Следвайте ни

Чолаков: България заслужава да бъде представена от проф. Герджиков

viber icon

Смятаме, че България заслужава да бъде представена пред останалия свят от проф. Анастас Герджиков, България заслужава той да бъде подпомаган в дейността си от достойна жена като Невяна Митева. Това заяви бившият депутат от ГЕРБ Радомир Чолаков, председател на Инициативния комитет, издигнал кандидат-президентската двойка, след регистрацията в ЦИК.

Президентът трябва да бъде приет от всички социални групи. Не може президентът да казва, че не желае подкрепа от този или онзи, той трябва да бъде подкрепен от всички, добавиха от Инициативния комитет.

Сегашният президент Румен Радев има зад себе си правителство, което може би не е силно и работещо, подчертаха от Инициативния комитет.

Чолаков добави, че кампанията на проф. Герджиков и полк. Митева ще бъде конструктивна, делова и няма да отправят каквито и да е забележки към останалите кандидати. Разноските до момента ги поема Инициативният комитет, залата вчера съм я платил аз, обясни още Чолаков.

За любителите на нумерологията той посочи, че номерът, под който се регистрира Инициативният комитет, е седем. Проф. Николай Овчаров коментира, че седем е вълшебно и магическо число, още от памтивека, още от пещерите, а проф. Владимир Атанасов добави шеговито, че кампанията няма да е пещерна.

От комитета зад Герджиков настояха, че  кампанията за парламентарните избори не трябва да се смесва с тази за президентските.

Очаквайте подробности

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цветанов

Цветанов

04.10.2021 | 13:41

Какво като е професор, той не се състезава за академична длъжност. Въпросното лице е от тези, които за 9 хил. лв. продаде съвестта си и всички го разбраха /сделката с майка му/. Пак той, преди време, в качеството си на председател на фондация "Научни изследвания", забърсва голяма сума пари. Умишлено не се прави ревизия до изтичането на предвивените в закона давностни срокове. Всеки има глава на раменете си, нека сам да отсъди що за птица е въпросното лице. А фактът, че застава пред Мутрата и Доган е достатъчно показателен и не се нуждае от коментар...

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?