Следвайте ни

БСП: ГЕРБ управляват здравната криза както и държавата – хаотично, непоследователно и без грижа за хората

viber icon

„Българското правителството дължи отговор на нацията си за това, че с действията си поставя на карта здравето, спокойствието и бъдещето на българските граждани. Със своите разнопосочни послания срутва доверието на всеки български гражданин в неговия най-голям партньор – държавата. Във връзка с това – не само БСП, а всички граждани имат правото да получат отговор на въпросите – защо, след като дни наред целият Европейски съюз съвсем открито и добронамерено се занимава със странични реакции на една ваксина,  днес по обяд министър-председателят трябваше да разпореди спирането на работа с тази ваксина. След като сутринта български граждани са били ваксинирани с нея и след като официални представители на Щаба не можеха да дадат смислен отговор – нито за проблемите, които  съществуват около нея, нито за дискусиите около нея. Всичко дойде внезапно в 12 ч.” Това заяви по време на пресконференция в централата на БСП проф. Георги Михайлов, кандидат за народен представител от коалиция „БСП за България”, по повод спирането от страна на управляващите на използването на ваксината „Астра Зенека” до отхвърлянето на всички съмнения за нейната безопасност.

Михайлов попита и защо се случва така, че ваксинационната платформа, въведена в България, изпраща български граждани на несъществуващи ваксинационни пунктове.  Професорът зададе въпрос с уточнението, че количеството на ваксините са поръчани директно от българското правителство – защо има разлика в пъти между едни и други ваксини?

По думите му последното място по брой на ваксиниране на България не се дължи само на липсата на производство на ваксини, но изащото са поръчани ваксини, с които има затруднения. 

„Защо при тези обективни трудности пред доставката на ваксини българското правителство отказва да се обърне към други производители на ваксини, за да реши проблемите на своята нация?”, попита още той.

„Българското правителство си играе на руска рулетка със здравето и живота на хората. Кристално ясно е, че както управляват здравната криза, така управляват и държавата – хаотично, непоследователно и без грижа за хората”. Това заключи социалистът и кандидат за народен представител от коалиция „БСП за България” Филип Попов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НЕ СТЕ НИВО...

НЕ СТЕ НИВО...

12.03.2021 | 17:25

СРАМ МЕ Е ДА ПИША ЗАЩОТО БАЩА МИ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА .....ТОЙ И ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО СМЕ ПОТОМСТВЕНИ ПАРТИЙНИ РАДЕТЕЛИ....НО ТОВА КОЕТО СТАВА СЕГА В БСП Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ДЕМОКРАЦИЯ.....ТОДОР ЖИВКОВ Е ИКОНА СПРЯМО СЕГАШНАТА ЛИДЕРКА КУРНЕЛА..... НО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА КАКТО Е РЕДНО ДРУГАРИ НИЩО АМА ТОЧНО НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ.... НАПЪНИТЕ ВИ СА КАТО ДА СВЪРШИТЕ ВСИЧКАТА РАБОТА НА ТОЗИ СВЯТ НЕ ВИЕ ДАЖЕ НЕ ИСКАТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ ....ВИЕ СТЕ ВЕЧЕ ЗА ИСТОРИЯТА ОТ 10 -ТИ КЛАС...ТАМ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ....И ТО КАТО ПОЗОР....ШУБЕ И ТО ГОЛЯМО ШУБЕ Е НИНОНВА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ТОВА ТЯ НАСРА ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ ЗА ДА Е С ВИСОК РЕЗУЛТАТ НО " НЕ ТОЛКОВА" ЗАЩОТО НЯМА КАПАЦИТЕТ И НЯМА КАДРИ С ТОПКИ ...ТЕ ЗА ТОВА СА ПУСНАЛИ "ЛУДОТО ЛЕНЧЕ/ КУРНЕЛА ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА...ТОВА ДРУГАРИ Е ИСТИНАТА МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ БОЙКО ДАЖЕ МИ Е ГАДНО НО СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРИЗНАЯ.....ТРЯБВА ДА СИ МАЛКО ЛУД И МНОГО ПРОСТ ЗА ДА ОТГОВАРЯШ НА ИЗИСКВАНИЯТА И НА ЕВРОПА И НА ДОСТАТЪЧНО ОГЛУПЯЛИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ.... НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ ВИЕ ПРОСТО САМО РАЗЛАЙВАТЕ КУЧЕТАТА И ТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НО С РЕД ДА НЕ ВЗЕМЕ НАРОДА ДА СЕ СЪБУДИ И НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА ВИ ИЗБЕРЕ....ТОГАВА КУРНЕЛА ЩЕ Я ВТАСА....ЩЕ Я ХВАНАТ ВЪВ ВСИЧКИ ЛЪЖИ -НАПРАВО СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ...

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?