4020

Слави и ИТН ще атакуват кметския стол в Пловдив със Станислав Балабанов

Слави Трифонов представи кандидатите за кметове на "Има такъв народ" на предстоящите местни избори преди броени минути във фейсбук, като се похвали, че имат над 150 души, които ще търсят доверието на хората в градове, общини, села и райони. Партията ще участва за първи път в такъв вот.

ИТН ще атакува кметския стол в Пловдив със Станислав Балабанов. Тръгнал като репортер в телевизията на шоумена, Балабанов се издигна до депутат. 

"Станислав е мой колега и приятел. С две висши образования - филология и журналистика, в момента е депутат в НС. Според мен той е най-подходящият за кмет на Пловдив", заяви Трифонов. 

"Аз съм пловдивчанин, обичам този град и хората в него. И ме боли като гледам как е изоставен и ограбван. Затова няма нужда от емоции, а от конкретни решения. Пловдив има нужда от пълна проверка от предишното управление на ГЕРБ. Създаване на условия за изграждане на детска болница, цялостна транспортна реформа, спешно почистване на коритото на Марица, с цел превенция от природни бедствия. Пълна подкрепа за местни референдуми, защото важни са хората, а не кметът", анонсира част от своите приоритети Балабанов.

Кандидатът на „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на София е депутатът Ивайло Вълчев, съобщи още във видеоизявлението си във Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов. 

Кандидатът за кмет на Разград е Мария Господинова - магистър по „Политология и дипломация“ и по „Национална сигурност“. 

За кмет на Пазарджик, кандидатът на ИТН е Тинко Василев, който работи като адвокат от 14 години, специалист по гражданско право, съобщи Слави Трифонов. 

За кмет на Благоевград кандидатът е Станислав Богдански, който е с две висши образования - „Публична администрация“ и „Национална сигурност“. Работи в сферата на застраховането и е част от парламентарната група на ИТН. 

Кандидатът за кмет на Ямбол е Милко Димитров - магистър по „Право“ и магистър по „Социология“. Има административен опит в сферата на социалните услуги в община Ямбол. 

За Плевен се издига кандидатурата на театралния режисьор Димо Дешев, поставил повече от 80 спектакъла за 40 години работа. Владее и превежда от няколко езика. 

За град Видин кандидатът на ИТН е Милен Милчев - магистър по „Търговия и финанси“, дългогодишен национален състезател и Балкански шампион по самбо, собственик на земеделски бизнес. 

Ивайло Костадинов е кандидатът за кмет на Варна. Той има четири висши образования, едното от които е „Мениджмънт на водния транспорт“. Развива собствен бизнес. 

За Стара Загора кандидатът е Тихомир Тенев - висшист инженер с дългогодишен опит в енергетиката в една от електроцентралите в комплекс „Марица - Изток“. 

Момчил Иванов е кандидатът на ИТН за кмет на Велико Търново. Той е адвокат, магистър по история, доктор по гражданско и семейно право. 

Кандидатът за кмет на Враца е Цветан Борисов - бакалавър по „Счетоводство и контрол“ и магистър по „Стопанско управление“. 

Тодор Иванов е кандидатът на ИТН за кмет на Бургас. Той е с две висши образования – „Машинен инженер“ и „Индустриален мениджмънт“. Бил е административен мениджър и управител 17 години на архитектурно дружество. Бил е заместник областен управител на Бургас от квотата на ИТН. 

За кмет на Търговище ИТН предлага Васил Иванов - експерт в областта на туризма. Бил е футболист, в момента се занимава с бизнес. 

Анатоли Станев е кандидатът за кмет на Русе – юрист и адвокат. Бил е член на Софийската адвокатска колегия, бил е директор на Регионалната инспекция по околна среда и водите в Русе. 

Иван Иванов е кандидат за кмет на Хасково, той е собственик на фирма за таксиметрови услуги в града.  

За кмет на Перник ИТН предлага Петър Костадинов - машинен инженер с управленски опит в общински предприятия. 

 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
17 коментара
Златко Чалгаджийски

Златко Чалгаджийски

23.09.2023 | 13:26

Аз съм най-големия чалгар в Пловдив и ще гласувам за нашата партия ПъПъ-ДъБъ

Отговори
0 0
Рая

Рая

22.09.2023 | 16:05

След ГЕРБ тези чалгари може да изпратят най-древният град в историята или така да я одриск.т,че да не остане никой в града.

Отговори
7 1
lostop

lostop

22.09.2023 | 11:50

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: >>>> https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 4
ИТН УСПЕХ

ИТН УСПЕХ

22.09.2023 | 09:50

ЩЕ НАПРАВЯ ДОБРА КАМПАНИЯ ВЪВ ВАША ПОЛЗА ! УСПЕХ!

Отговори
1 18
ИТН УСПЕХ

ИТН УСПЕХ

22.09.2023 | 09:49

МНОГО ПРОСТАК МНОГО НЕЩО НАРЕЧЕН ИЗБИРАТЕЛ СЕ ПЪНЕ ДА ПИШЕ И ДА СЕ ПРАВИ НА БАБАИТ! СУПЕР Е КАНДИДАТУРАТА НА СТАНИСЛАВ БАЛАБАНОВ ! В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И НЕ САМО ИСТИНАТА ВИНАГИ Е С ДЕПУТАТИТЕ ОТ ИТН... КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ИСТИНА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛЪЖЦИТЕ СГЛОБКАДЖИИ... ТАКА НАРЕКЛАТА СЕ "НЕЗАВИСИАТА " КАНДИДАТКА ЗА КМЕТ ТОНИ СТОЙЧЕВА КЛЕКНА АМЕН ПРЕД ВОТА НА КОРИФЕИТЕ ОТ ПП И ДБ ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ САМА НЕ МОЖЕЛА ДА ПОСТИГНЕ РЕЗУЛТАТИТЕ КОИТО ИСКА В ТОЗИ ГРАД!?! ЛИЧНО ЗА МЕНЕ ТОВА НЕЙНО ПЪНЕНЕ СЕ ОКАЗА ПРОУЧВАНЕ НА МНЕНИЕТО НА ПЛОВДИВЧАНИ УСЕТИ ЧЕ ХОРАТА Й ПОВЯРВАХА И ХОП ПЕЧЕЛИВШИЯ КОС СЪС СГЛОБКИТЕ.... Е НЯМА ДА ВИ СТАНЕ СГЛОБКАТА....СТОЙЧЕВА ТИ НЕ СИ НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ТИ СИ СГЛОБКАДЖИЙКА ...МИНА ПО ГЛУПОСТ И НАГЛОСТ В ЛЪЖИТЕ СИ ЗДРАВКА КАНАЗИРЕВА.... АМИ КАТО НЕ МОЖЕШ К-ВО СЕ ПЪНЕШ ТО ЗА ТАЯ РАБОТА СЕ ИЗКА Г.Ъ.З... И МОРАЛ!?! ЩОМ ТИ ХАРЕСВА ТОВА КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ДО ТУК ТЕЗИ КОРИФЕИ КАТО КИРО И ХРИСТО ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ! КРЕАТУРА СИ ТИ НЕ КАНДИДАТУРА ТОНИ СТОЙЧЕВА НИЩО НОВО ПОД ПЛОВДИВСКОТО СЛЪНЦЕ...! АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИСТИНАТА КОЯТО В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВА С ДЕПУТАТИТЕ НА ИМА ТАКЪВ НАРОД!!!!!!!!!!!!! КАКВОТО КАЗВАТ ТОВА ПРАВЯТ!!! БАЛАБАНОВ И ИТН УСПЕХ!

Отговори
5 21
Томи

Томи

22.09.2023 | 07:52

Този път съм решил да гласувам, този който покаже план и финансиране как, ще разшири околовръсното на Пловдив и ще заприлича на това в София! Ако няма такъм кандидат, а ми няма да гласувам.

Отговори
3 7
Чалгарите

Чалгарите

22.09.2023 | 07:05

Барабанов ще ми атакува оная работа мишока.

Отговори
19 1
Чалга балга

Чалга балга

22.09.2023 | 05:57

Никой няма да гласува за тези чалгари.

Отговори
20 1
Калтенбрунер

Калтенбрунер

22.09.2023 | 04:26

Неприятен мишок!

Отговори
31 0
дъртия ДБ дебил

дъртия ДБ дебил

22.09.2023 | 03:48

пак е имал активно мероприятие!

Отговори
2 13

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата