71

Костадин Димитров: Разчитам на всички, които искат Пловдив да се развива

Костадин Димитров, който печели на първия тур за кмет на Пловдив според социологическите проучвания, благодари на пловдивчани за подкрепата. 

"Благодаря на всички, които в този топъл ден не отидоха на почивка, съчетана с по-дългата ваканция, и дойдоха до урните, като дадоха гласа за мен, за общинските съветници и кандидатите за районните кметове на ГЕРБ. Благодарност и на екипа, с който проведохме много мотивирана, положителна кампания с ясни решения, с конкретни програмни послания, с проведените вече разговори за решаване на част от важните проблеми на града", каза за "Марица" Костадин Димитров. 

Той изрично подчерта, че благодари на всички, които искат Пловдив да се развива и да бъде по-добър град за живеене. "През идната седмица ще разчитаме на всички пловдивчани, които искат градът ни да се развива, да бъде като Европейска столица на културата със стабилна културна програма, да бъде чист, подреден град с добър транспорт, град, ситуиран около благоустроена река Марица и зелени, приятни за разходка хълмове", допълни Костадин Димитров. 

Кандидатът за кмет подчерта, че  ГЕРБ в Пловдив отново е първа политическа сила, въпреки изминалия труден мандат. 

В ГЕРБ се надяват да си запазят и в следващия .Общински съвет 17 общински съветници, както е до момента и прогнозират, че може да имат и повече. 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 4 оценки
3/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
diannaa

diannaa

30.10.2023 | 00:42

Най-продаваният продукт за отслабване в света*! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

Отговори
0 0
Дивна

Дивна

29.10.2023 | 22:29

Какво да развива , бе? Вашите портмонета? Олигарси станаха и Тотев и Зико и цялата ви най -крадлива гербаджийска шайка! Затвор ви е малко! След 12 г тиквени изпълнения !

Отговори
8 1
намръщенЪ

намръщенЪ

29.10.2023 | 22:56

Само те ли са? А Герговци, Батаклиевци и всякий друг червен бок--к?

Отговори
5 0
Неанонимен

Неанонимен

30.10.2023 | 07:53

Те са ЕДНИ И СЪЩИ!!!

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?