3906

Кого подкрепиха затворниците и арестантите в Пловдив на балотажа?

Общо 56 арестанти и затворници са упражнили правото си на глас на балотажа в Пловдив. Това става ясно от секционните протоколи. В Ареста правото си на вот са упражнили общо 30 души. Четири от бюлетините са невалидни, а пък двама са маркирали "Не подкрепям никого" на бюлетината. Останалите 24 гласа се разпределят в съотношение 3:1 - 18 са подкрепили кандидата на ГЕРБ Костадин Димитров за кмет на града, а шестима - Ивайло Старибратов. 

За районен кмет в Ареста, който се намира в "Южен"са гласували общо 7 души. Трима са подкрепили Атанас Кунчев от ГЕРБ, с четирима - Красимир Александров от ПП-ДБ. 

В Затвора са гласували 26 души. Две от бюлетините са недействителни, а пък двама от затворниците са маркирали "Не подкрепям никого". Останалите 22 гласа се разпределят по следния начин - 18 за ГЕРБ и 4 за кандидатът на ПП-ДБ. За кмет на район "Южен" са дали своя вот трима. Два от гласовете са за Атанас Кунчев от ГЕРБ, а един е за Красимир Александров от ПП-ДБ. 

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 4 оценки
3.5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
nika

nika

06.11.2023 | 10:16

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробва-----> http://gg.gg/ketobg

Отговори
0 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?