965

ИТН: Няма да позволим сглобката да прекърши Пловдив и ще управляваме заедно с гражданите

Имам положителни очаквания за вота в неделя, каза кандидатът за кмет на града Станислав Балабанов

Влизаме в битката за местна власт със силен отбор. Сигурен съм, че той ще успее да разцепи идеята за порочна сглобка, благодарение на доверието на пловдивчани. Това каза кандидатът за кмет от "Има такъв народ" Станислав Балабанов при закриването на предизборната кампания на политическата сила, която участва във вота с №21. 

ИТН проведе изклюително успешна и добронамерена кампания в града под тепетата, посочи той. И добави, че партията е влязла в нея с една единствена цел - да не допуска по никакъв начин бъдеща сглобка в Общинския съвет между ГЕРБ и ПП-ДБ, и сглобка, която да използва доверието на пловдивчани за сметка на собствени политически цели.


"Каквато е ситуацията на национално ниво, такава ситуация се готви и на местно. Затова ИТН се изправя срещу този модел на управление - с цел да го разбие. И ако в неделя пловдивчани следват пътя на логиката и застанат на страната на истината е логично да ни дадат шанс, през който да можем да променим ситуацията както в Общинския съвет, така и ситуацията по отношение за избор на кмет на Пловдив", подчерта Балабанов.
Кандидатът за кмет коментира, че визията на ИТН за бъдещето на Пловдив е припозната от пловдивчани. "Нашата програма беше доста добре разбрана от гражданите, тъй като тя комбинира най-наболелите проблеми, които ги вълнуват - тези, които са свързани с транспорта и с незавършените инфраструктурни проекти, съчетавайки в себе си доста добре възприети идеи като това с какво Пловдив ще бъде различен.

А градът ще е различен с две неща - знак към културната общественост на Пловдив с идеята на ИТН за построяване на дом на пловдивската опера на мястото на Партийния дом, където пловдивчани най после да могат да посещават културни събития и това да генерира приток на много туристи от цял свят. Ако имаме възможност, това ще стане факт още по време на първия мандат. На следващо място - нещо много важно и навременно според нас - при първа възможност да се почисти коритото на река Марица, защото е в окаяно състояние, с цел да предотвратим евентуални природни трагедии като в Карлово и Царево.

Пловдив е изправен пред такава опасност. За съжаление, всички предишни управляващи обещаваха, но никой не направи нищо по този казус", коментира кандидатът за кмет на Пловдив от ИТН Станислав Балабанов.


Като изключително важен акцент в програмата на политическата сила той определи провеждането на местни референдуми за нещата, които касаят пловдивчани. "Тоест, не кметът да е важен, нито Общинския съвет, а хората да решават, те да бъдат питани. Това да е прякото участие на пловдивчани в местната власт", посочи Балабанов.

Попитан за първите три неща, които ще направи, ако седне на кметския стол, той отговори: 

1. Местни референдуми, защото гласът на пловдивчани е най-важният.  2. Пълна ревизия на управлението на ГЕРБ в последните години - има много неща, в които да се заровим и съм сигурен, че ще има много факти, а на база на тези факти - много осъдени, които ще понесат отговорност.

3. Пълна транспортна реформа и завършване на всички инфраструктурни проекти в града в срок. Има разкопани улици в целия Пловдив. Трябва най-после да ги завършим и пловдивчани да могат да пътуват спокойно. Като приоритети Станислав Балабанов открои още построяването на дом на пловдивската опера и почистването на коритото на река Марица в спешен порядък.

"Пловдивчани трябва най-после да изберат човек, който няма да ги предаде и няма да ги излъже. Това, което правя в телевизията и в областта на журналистиката, го правя и в политиката. Аз съм чист пред съвестта си и съм го доказал във времето", подчерта кандидатът за кмет на Пловдив от ИТН. Станислав Балабанов е семеен, с едно дете. Има две висши образования – българска филология и журналистика. В момента, както и в последните четири парламента, е депутат в Народното събрание от групата на "Има такъв народ".
Той е единственият журналист, който в продължение на няколко месеца всекидневно отразяваше протестите срещу управлението на ГЕРБ през 2020г. Като професионално и обективно информираше зрителите за случващото се в държавата.


Кандидати за общински съветници на ИТН за Община Пловдив: 

1 Ивайло Димов Димов
2 Димитър Иванов Арнаудов
3 Васил Атанасов Петлешков
4 Тервел Веселинов Борисов
5 Йордан Василев Ангелов
6 Стефан Стоянов Вълчев
7 Димитър Стефанов Станков
8 Маргарита Димитрова Ляскова
9 Красимир Иванов Иванов
10 Ивайло Филипов Филипов
11 Христо Тодоров Йорданов
12 Мария Георгиева Димитрова
13 Любомир Василев Апостолов
14 Ради Минчев Иванов
15 Цветелина Стоянова Тонова
16 Светослава Лъчезарова Стойкова
17 Димитър Цветанов Батинов
18 Недялко Димитров Лазаров
19 Николай Панчев Кузманов
20 Александър Иванов Илиев
21 Мирослав Михайлов Цолов
22 Красимир Димитров Бакърджиев
23 Веселин Михайлов Щерионов
24 Иван Стоянов Копчев
25 Александра Яворова Кърпарова
26 Ренета Христова Пъжева

Кандидати за районни кметове: 

Район „Западен“
Красимир Иванов Иванов

Район „Източен“
Васил Атанасов Петлешков

Район „Тракия“
Димитър Стефанов Станков

Район „Централен“
Йордан Василев Ангелов

Район „Южен“
Тервел Веселинов Борисов

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

снимки от Наташа Манева

Оцени новината

Оцени новината
4.1/5 от 9 оценки
4.1/5 от 9 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Филмар

Филмар

26.10.2023 | 09:31

Тоя, милия е толкова кух и филмиран, че и за районен кмет даже не става...

Отговори
1 3
Батко

Батко

25.10.2023 | 19:29

По-добре си идете на село, със сигурност капацитетът ви да копате лозя е по-ценен!

Отговори
6 5
Чалгарофоб

Чалгарофоб

25.10.2023 | 19:24

МалИИИИИ, тия нагли чалгабоклуци не ги щат в селото, те на попа за щерката питат.

Отговори
8 5
Лунгуров

Лунгуров

25.10.2023 | 18:41

Пломдивчани!!! Омръзна ли ви, само да ви лъжат? Омръзна ли ви, само да ви крадът? Омръзна ли ви, само да ви прават на будали? Омръзна ли ви, само дупки да копаят в града? Омръзна ли ви, да чакате празни обещания! Ако, наистина ви е омръзнало, Станислав Балабанов е точният кандидат-кмет на Пловдив. В неделя, гласувайте за него. Той е момче кючукпарижанче и няма да ви подведе. Успех!

Отговори
8 10

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?