49

Илияна Йотова: Очаквам спад в избирателната активност заради недоверието към институциите

Дано поне днес правителството да осигури нормалното протичане на изборния ден след целия хаос, който настана последните дни. Българите трябва да са убедени, че отиват по своя воля да дадат гласа си и той ще бъде реално отчетен. Очаквам да спадне избирателната активност заради недоверието, което за пореден път се породи в институциите. Но призовавам всички българи да отидат до урните с още по-голямо желание и отговорност. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти, след като упражни правото си на глас на изборите за общински съветници и кметове в София.

„Много неща ни бяха отнети през последните години, като че ли в момента се опитват да ни отнемат най-важното – правото на избор. Да не го позволяваме“, призова Йотова.

„Гласувах за една различна София, в която да има детски градини за малките деца, за град с чист въздух, в който спокойно можеш да ходиш по улиците. За град, в който няма разлика дали живееш в центъра, или в по-далечните квартали. Гласувах за това софиянци да имаме самочувствието, че живеем в един модерен град“, подчерта вицепрезидентът.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 2 оценки
1/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
САПЬОРА

САПЬОРА

29.10.2023 | 15:12

ЩЕ ХВЪРЛЯТ КАСЕТЪЧНИ И АТОМНИ БОМБИ ЗАТОВА ИМА СПАД. НАТО ПОМНИ.НАЛИ МА БОМБАДЖИЙКЕ.

Отговори
1 0
Ние си даваме вота  а те какво ни дават

Ние си даваме вота а те какво ни дават

29.10.2023 | 13:30

Голи обещания

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?