3906

Георги Гатев, ГЕРБ: За нова детска ясла в „Тракия” ще работя от първия ден на мандата

Изграждането на нова детска ясла в „Тракия” е важна задача, която стои пред кандидата за кмет от ГЕРБ на най-младия пловдивски район Георги Гатев. 

„Най-хубавото е, че в „Тракия” има отредени общински терени за детски заведения. Едно такова място е между зоните А10, А11 и А12”, заяви кандидатът на ГЕРБ за районен кмет.

Само броени дни ни делят от откриването на най-новата детска градина в „Тракия”. След като тя приеме своите възпитаници, ще направим анализ, но първоначалните данни показват, че за всички малчугани от района ще има места в градините. За това приоритетно ще работим за детска ясла”, заяви Георги Гатев 

Той подчерта, че ще има приемственост и надграждане на постигнатото от Костадин Димитров и неговия екип.

За това и ще подкрепя с всички сили работата за изграждане на сграда на Математическата гимназия.

„В последния си управленски мандат кметът на „Тракия” и настоящ кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров направи предложение, което бе прието единодушно от Общинския съвет и което отреди парцел от 32 декара в района за строеж на образцовото училище”, каза още Георги Гатев.

В програмата на ГЕРБ има заложени много проекти за най-младия район – за многоетажен паркинг, за Околовръстното, за парк „Кан Крум” и други, които могат да бъдат реализирани със съвместната работа на Община Пловдив с кмет Костадин Димитров и район „Тракия” с кмет Георги Гатев.

На балотажа тази неделя – 5-ти ноември, подкрепете екипа ни с № 7 в двете бюлетини!

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 3 оценки
2.3/5 от 3 оценки

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?