71

Eмил Русинов, ГЕРБ: Гласувах за повече санирани блокове и облагородени пространства в „Източен”

„Гласувах район „Източен” да има повече санирани блокове, със зелени и паркови пространства, с обновени улици и тротоари, с облагородена инфраструктура пред домовете”, това заяви кандидатът за кмет на район „Източен” от ГЕРБ Емил Русинов, който даде своя вот в СУ „Симон Боливар”.

Той припомни, че като общински съветник винаги е защитавал интересите на жителите на „Източен” и пловдивчани. И бе категоричен, че трябва да има приемственост в реализирането на многобройните проектите за развитие на района. 

„Гласувах за най-доброто бъдещо развитие на град Пловдив и на район „Източен", защото имам поне 7 причини да вярвам в това“, заяви Емил Русинов. 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Саниране

Саниране

29.10.2023 | 20:29

Като минат години сменяме хладилници и бойлери с нови, защо защото изолацията им вече не е добра и стават не ефективни, тази изилация по сградите мислил ли е някой как ще се смени, пложително и тя ще загиби качествата си, а като цяла този вид изолация във някои държави е забранен да се прави по този начин заради пожари, като оганя тръгне не се знае на къде върви, който иска в интернет има достатъчно информация точно за това, ватата е нещо съвсем различно но по скъпо, та излиза че вероятн ще има екологичен проблем след години

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?