Следвайте ни

Здравко Димитров: Вторият тур е още по-важен

viber icon

Здравко Димитров, кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив:

Благодаря на всички, които гласуваха за кмет, районни кметове и общински съветници в Пловдив! С вашия глас днес бе избран новият състав на Общинския съвет. Вотът ясно показа, че пловдивчани искат дясно прагматично управление, което развива устойчиво града. Хората искат от нас диалог, прозрачност и ясни действия за решаване на проблемите, а не политически битки и безвремие. Това ще направим!

Пловдив няма време за губене, притиснати сме от бързите темпове на икономическо развитие и нарастване на населението, ние трябва да се справим с всички произтичащи от това промени. 

Като кандидат за кмет по време на цялата кампания слушах пловдивчани, чух проблемите им и имам решения. Вторият тур ще бъде важен точно толкова, колкото и вчерашния. Защото бъдещият кмет ще е този, който ще провежда общинските политики и ще бъде двигателят на промените. 

Пловдивчани искат да се чува гласът им. И аз ще го направя! Смятам, че имам знанията и опита да управлявам града с политическите партии, неправителствените и гражданските организации, които работят със сърце и много енергия за Пловдив! 

На втори тур Вашият глас е решаващ за бъдещето на града, важна е подкрепата на Вашите близки и приятели! Бъдете активни, гласувайте!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?