Следвайте ни

Новият кмет Здравко Димитров: Първо ще се заема с трафика в Пловдив ВИДЕО

viber icon

Едно от първите неща, с които ще се заeма, е постоянно нарастващият трафик в града. Това заяви новият кмет на Пловдив Здравко Димитров на първата си пресконференция след балотажа, който спечели с 20% разлика от Славчо Атанасов.

Димитров подчерта още, че ще намали данъците за автомобилите. Данъкът в Пловдив е много висок и транспортните фирми излязоха навън, но такова решение трябва да мине през общинския съвет, поясни той.

Здравко Димитров добави, че се надява общинските съветници да загърбят различията си и да гласуват в името на доброто на Пловдив. Ще работим така, че хората, които не са гласували за ГЕРБ, след 4 години да дадат вота си за нас, заяви Димитров и благодари на премиера Бойко Борисов за гласуваното доверие.

Победителите в Пловдив - това сме ние, отборът на ГЕРБ. От 6 района в Пловдив, 6 са за ГЕРБ. Най-голямата група общински съветници е наша и кметът ни е със сериозна разлика пред вечния кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, обобщи резултатите от балотажа Менда Стоянова, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?