Следвайте ни

Славчо Атанасов в „Тракия“: Изграждаме нова пътна връзка към район „Южен

viber icon

Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава своята кампания от врата на врата и се среща с пловдивчани в различните квартали на града. „Това е моят начин, така имаме възможността очи в очи с хората да проведем най-важния и истински дебат за бъдещето на Пловдив“, коментира Славчо Атанасов. „Аз много държа на прекия контакт, защото в практиката си съм се убедил в мъдростта на пловдивчани и точната им преценка за състоянието и нуждите на любимия ни град. Няма по-добър начин да си наясно с нещата от директната среща с гражданите“, допълни той. 

„Всички знаят, моят стил е такъв, открито, явно, прозрачно управление, с внимание и грижа към хората на Пловдив. Ето, в „Тракия“, където сме с нашия кандидат за кмет на района Апостол Шопов, ни подсетиха за Гражданските съвети, които навремето създадохме и които, според самите тракийци, са били реално работещи и много ефективни. Особено в решаването на свързаните с ежедневието на кварталите проблеми. Тези съвети ще възстановим веднага, когато пловдивчани ни гласуват доверие на 27 октомври и така реално ще върнем гражданите в управлението на града“, каза Славчо Атанасов. 

Кандидатът за кмет на „Тракия“ Апостол Шопов отговори на настояването на много от тракийци за изграждането на нова детска градина със заявката за готов проект. Той потвърди ангажимента си и допълни, че в програмата му за развитие на района е предвидена и нова детска ясла. Апостол Шопов насочи вниманието им към реализирането на нова пътна връзка между „Тракия“ и район „Южен“, която повечето живеещи тук посочват като изключително важна за бързото им придвижване в града. Кандидатът за районен кмет запозна тракийци и с други важни задачи, които е включил в своята програма. Сред тях са изграждането на паркоместа в междублоковите пространства, продължаване на залесяването и благоустрояването на парк „Лаута“ , възстановяване на гражданските съвети, изграждане на нови детски площадки, изграждане на нови площадки за кучета, изграждане и ремонт на уличното осветление.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?