Следвайте ни

Славчо Атанасов: Няма да има разпад на коалицията

viber icon

Спорът в коалицията е чисто юридически. Хората не се интересуват от него, а от това, което правим за тях. Най-сложното нещо в политиката е коалицията. Не помня коалиция, която да не е имала вътрешни търкания. Това заяви депутатът и кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов в ефира на БТВ.

„На изборите се видя, че колегите от "Атака" нападнаха своите собствени колеги от ВМРО. След това, което се случи, нямаше как да продължат заедно. Има една политическа лоялност, която се следва. Много жалко за Явор Нотев и проф. Станислав Станилов, коментира той.

„На последните евроизбори трябваше да се явим заедно, при което щяхме да имаме още един евродевпутат. Нашите лидери решиха да се явят поотделно и това беше грешка. Една от причината, колегите от ВМРО да съберат целия патриотичен вот бе, че кампанията започна по-рано, а и много хора решиха да не разпиляват вота си“, смята Атанасов.

„Няма да има разпад на коалицията, защото и двете партии са си крайно необходими. Коалицията между патриотични формации се приема много добре“, каза още кандидатър за кмет на Пловдив.

Относно кандидатурата му за кмет на Пловдив, която ще го изправи срещу кандидата на ГЕРБ Здравко Димитров, Атанасов посочи: „Какво като са ни партньори, след като в Пловдив се наложи един модел – моделът „Тотев“, с негативен заряд“.
 
„Смият г-н Тотев си направи един филм, който е скандален. Той го  направи може би с идеята да бъде един наръчник на другите кандидат-кметове на ГЕРБ в страната“, каза депутатът.

 
„Във филма, според топюристи наказателни, има шест криминални престъпления“, добави той.
 
Атанасов избори кои са те: как се правят недействителни бюлетини, как се прави кампания в деня за размисъл, как се пуска фалшива статия във водещ вестник, как се намесват държавни структури за притискане на определен електорат в Пловдив, как да им се повлияе, за да могат да излязат в решителния момент на изборите.

 
Атанасов припомни, че когато той бил градоначалник на Пловдив, Здравко Димитров бил районен кмет и бил „нелош районен кмет“.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?