Следвайте ни

Любомира Ганчева, кандидат за кмет и водач на листата за съветници на ПП АБВ: Истинската алтернатива на порочния модел на управление на Пловдив е кмет от ново поколение

viber icon

Любомира Ганчева е родена през 1983 година в Пловдив. Завършила е с пълно отличие Английската гимназия, първенец по успех по Макроикономика в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Била е търговски директор в най-старата козметична компания в страната - „Ален мак”. От осем години е инвестиционен банкер.

 

Скъпи съграждани! 

В навечерието сме на исторически за Пловдив момент!

След безкрайното лошо управление на всички от статуквото ВМРО+ГЕРБ най-старият жив град в Европа най-после има шанс за градивна промяна. Тя се усеща във въздуха!

Да получа Вашата подкрепа за кмет на родния си град за мен не е самоцел. Вярвам, че Пловдив има нужда от управленец от ново поколение, с биография, опит и воля за промяна!

Възпитаник съм на най-елитната гимназия и университет на града, работила съм като търговски директор на най-старото предприятие.

Автор съм на новаторската програма "Пловдив за младите“ към Община Пловдив, по която за 15 години са финансирани стотици младежки проекти.

До момента не съм заемала нито един пост в Община Пловдив или Общинския съвет на града. Политиката никога не съм приемала за професия или източник на доходи, а като кауза. На тези избори тя е -

да спрем разрухата на Пловдив!

Но днес съм гневна. Боли ме, че Пловдив е тепих не на политически, а на икономически интереси, че връстниците ми напускат, че градът е разбит, а след ремонт изглежда като след бедствие. Закриват се предприятия, въздухът е мръсен, а хората на втория по големина град в страната стават  все по-бедни.

Всеки, който си мисли, че като Не гласува, наказва вечните управляващи на Пловдив - греши! Точно обратното!

Накажете ги, като гласувате за промяната!

Аз съм единствената, истинската алтернатива на порочния модел на управление на ГЕРБ+ВМРО в Пловдив!

 Изборът е за всеки пловдивчанин, всеки глас е важен, защото от него зависи бъдещето на града ни!

Днес имам нужда от Вашата подкрепа, за да мога утре да работя за промяната!

Промяната, която няма да обслужва партийни и корпоративни интереси, а ще е от полза само за интереса на гражданите.

Кмет без екип от съветници е като пчела без кошер. Ето защо е много важно нашите съветници да получат подкрепа, защото те ще спомогнат за реализиране на нашите цели.

 Подкрепете ни с бюлетина 14 за кмет и листа. Благодаря! 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?