Журналистка ще управлява Марково

В осем от 21 села на територията на община Родопи кметовете, които ще управляват, са от ГЕРБ. Още на първи тур жителите на Браниполе, Крумово, Оризари и Ягодово си преизбраха досегашните управници, които са от партията на Борисов. На балотажа ГЕРБ потвърди победата си в селата Храбрино, Устина и Брестовица, където управляваха и досега, а в Брестник кандидатката на АБВ Елена Проданова загуби от Атанас Шопов (ГЕРБ).

Журналистката Десислава Терзиева от ЗС "Александър Стамболийски" пък ще управлява Марково. Тя спечели с 395 гласа пред кандидата на ГЕРБ Веселин Кузмов. ГЕРБ изпусна още селата Първенец, Белащица, Цалапица и Кадиево. В Кадиево и Цалапица ще командват управници от МК БСП за България и АБВ -  Лиляна Петрова и колегата ѝ Ивайло Данаелов.    

В Пловдивския Бевърли Хилс - Белащица, пък спечели Костадин Николов от МК "Движение заедно за промяна" (Воля, ССД ДБГ, Кауза Пловдив). МК "Обединени земеделци" (СДС, ВМРО-БНД) поема руля в две от големите села в община Родопи - Златитрап и Първенец.  

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?