Следвайте ни

Георги Титюков: Вярвам, че пловдивчани ще изберат човек, който ще работи за тях

viber icon

По случай края на предизборната кампания Георги Титюков от коалиция "Кауза Пловдив" изпрати официално съобщение до избирателите. Публикуваме го без редакторска намеса:

Уважаеми съграждани, симпатизанти, приятели!

Щастлив съм, че съдбата е решила точно Пловдив да е моят роден град. Тук съм роден и израснал. Имах честта и голямата отговорност да проследя и да участвам в развитието и облагородяването на Пловдив, както и да се запозная с проблемите на съгражданите ми, да им помогна и да изградим взаимно доверие.

Вярвам и разчитам на вашата подкрепа на 27 октомври – важният ден за Пловдив, в който ще се избере управлението му в следващите четири години. Вярвам, че ще изберете човека, който ще работи за вас, с един добър и отзивчив екип. Човекът, чиято врата ще е отворена за проблемите ви. Така работя през последните години като зам.-кмет. Така ще работя и занапред. Район „Централен“ в демографски и икономически аспект е като другите райони в града, но в исторически и културен план е уникален. В неговите сегашни граници е затворен целият хилядолетен Пловдив – с всичките му археологически ценности и артефакти. Това е район, притежаващ цялата история и всички богатства на най-древния европейски град. Което е голяма чест не само за нас като негови жители и обитатели, а за всеки българин. Ние с вас, които живеем в границите му, сме избраниците на съдбата – да населяваме и да пазим жива най-старата градска тъкан на континента. Рядка чест и отговорност! За всички ни! 

Подкрепете мен като кандидат за кмет на район „Централен“ и моя екип, Коалиция „Кауза Пловдив“, като на 27 октомври изберете номер 13 и в трите интегрални бюлетини!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?