Следвайте ни

Д-р Емил Кабаиванов: Гласувам за възходящо развитие на Карловска община 

До момента с 2 процента е по-висока избирателната активност в тези избори в сравнение с предишни

viber icon

Гласувах за стабилност, за възход на Карловска община, за това във всяко селище на общината да има  поне един проект, финасиран от Европейския фонд за развитие.  Това заяви  д-р Емил Кабаиванов, кандидат за кмет на община Карлово от местна коалиция СДС /ПП ГЕРБ. Той дойде в 9-та избирателна секция, устроена във фоайето на читалище „Васил Левски“ в Карлово заедно със съпругата си  Станимира.  Гласувах още да  са живи традициите,  Карловската община да има добро настояще и динамично бъдеще. Убеден  съм в това, защото общината има потенциал - младите хора са активни, има и инвестиции и се надявам, че този  процес ще продължи. Надявам се,  след един неуспешен експеримент през мандата 2007-2011, че карловци разбраха, че трябва да се заложи на  стабилността и възходящото развитие, каза още д-р Емил Кабаиванов.

Избирателната активност към 9.30 часа в община Карлово е 10.7 процента, тя е с 2 процента по-висока в сравнение с предишни избори. Само в Карлово до този час бяха гласували 1742 избиратели, което е 8.7 на сто от общия брой на избирателите. В населените места на общината активността сутринта бе по-висока – 12.4 процента.

Между 10.30 и 11.30 часа в 9-та секция в Карлово, където избирателите по списък са 725,  гласуваха десетки млади хора на възраст между 20 и 30 години. 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?