Следвайте ни

БСП за България даде заявка за изборна победа

viber icon

Пловдив има нужда от социален мениджър след 8-годишното дясно управление. Това заяви кандидатът от коалиция „БСП за България” за кмет на града под тепетата Николай Радев на старта на предизборната надпревара. Левицата официално откри информационния офис на Главната, където започват срещите на кандидатите с пловдивчани.

 


„Ще имаме стотици срещи с вас, бъдете сигурни, ще разговаряте с нас така, както разговаряте и помежду си, защото сме пловдивчани и защото Пловдив ще бъде на хората”, категоричен бе Радев. „Преди избори, знаете, обещанията винаги са много, затова аз няма да ви обещавам нищо освен едно - че ще остана човекът, който съм, който бях и досега, просто защото не съм научен да бъда друг. Приятел с всеки, но и успешен управленец!”, сподели директорът на Английската гимназия в Пловдив.

 


„С кмет от левицата - нашия кандидат Николай Радев, Пловдив ще върне управлението в ръцете на хората”, уверен е председателят на ГС на БСП - Пловдив Красимир Трифонов. С тези думи той откри предизборната надпревара за Местни избори 2019.

 


Според Десислава Йорданова, кандидат за кмет на "Западен", който е зеленото сърце на Пловдив, сега районът е застрашен от бетониране и само общата воля на гражданите може да го спре. „Днешните 30 градуса жега в изборния ден ще станат 30% за „БСП за България", заяви пък компютърният специалист Йордан Василев, кандидат на левицата за районен кмет в "Източен". Икономистката Добромира Тошева - кандидат-кмет за "Тракия", каза, че знае как и може да промени облика на района, ако всички действат заедно.

 


Кандидатът за "Северен" Атанас Баташки се обърна към пловдивчани с думите, че децата от района ще са в центъра на неговото внимание. "Южен" заслужава промяна и хората му могат да я постигнат", заяви кандидатът за кмет там доц. д-р Ангел Иванов. А 32-годишният мениджър Тодор Стоилов подава ръка на пловдивчани от район "Централен" за партньорство.

 


В сърцето на Пловдив, край фонтаните пред Общината, пред пловдивчани бяха представени всички 51 кандидати за общински съветници на „БСП за България” в Пловдив.

 


„Всичко зависи от вас и от нас!”, обърна се областният лидер на социалистите Георги Гергов към кандидатите и гражданите. Той постави конкретни задачи на Радев и екипа за следващите 30 дни - посланията на платформата „Пловдив на хората” да стигнат до всеки пловдивчанин. „Да стане ясно, че ние не искаме непременно властта, а искаме да подобрим живота на хората. Ние искаме хората да управляват, а не онези, посочените с пръст”, каза Георги Гергов и пожела победа с №56.

 

 


Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?