Следвайте ни

БСП: Левият кмет ще върне управлението на Пловдив в ръцете на хората

viber icon

„Пловдив има нужда от социален мениджър след 8-годишното гербаджийско дясно управление”. Това заяви кандидатът от коалиция „БСП за България” за кмет на града под тепетата Николай Радев на старта на предизборната надпревара. Днес левицата официално откри информационния офис на Главната, където започват срещите на кандидатите с пловдивчани.

„Ще имаме стотици срещи с вас, бъдете сигурни, ще разговаряте с нас, така както разговаряте и по между си, защото сме пловдивчани и защото Пловдив ще бъде на хората !” –категоричен бе  Радев. Той разкритикува политическото статукво, което очерни града ни с корупционни схватки и подли политически игри.

Пловдив, град с огромно културно и историческо наследство, образователен и университетски център от световно ниво, заслужава друга съдба, убеден е бъдещият кмет. „Преди избори знаете обещанията винаги са много, затова аз няма да ви обещавам нищо освен едно, че ще остана човекът, който съм, който бях и досега, просто защото не съм научен да бъда друг. Приятел с всеки, но и успешен управленец!” – сподели директорът на английската гимназия в Пловдив.

„С кмет от левицата – нашия кандидат Николай Радев, Пловдив ще върне управлението в ръцете на хората”, уверен е председателят на ГС на БСП – Пловдив Красимир Трифонов . С тези думи той откри предизборната надпревара за Местни избори 2019. „С победен вот под номер 56 ще дойде краят на 8-годишния период на ГЕРБ в Пловдив, който ще се запомни със схеми и скандали”, каза още лидерът на пловдивските социалисти.

Според кандидата за кмет на район Западен Десислава Йорданова,здравен мениджър, само социалистите могат да пресекат порочното управление на Пловдив. Хората да са на първо място, а не икономическите интереси, които единствено ръководеха досегашните управници от ГЕРБ. Според нея зеленото сърце на града – район Западен, е застрашено от бетониране и само общата воля на гражданите може да го спре, ако гласуват с номер 56.

„Пловдив не е само Главната, Източен не е краен район, не е само Столипиново” – подчерта компютърният специалист Йордан Василев – кандидатът на левицата за районен кмет. „Днешните 30 градуса жега в изборния ден ще станат 30% за „БСП за България - посочи и призова: Гласувайте за промяната с номер 56! „

Икономистката Добромира Тошева – кандидат-кмет за район Тракия обяви публична война на досегашната модел и безхаберие в управлението. Зная как и мога да променя облика на Тракия , ако всички действаме заедно – обърна се тя към гражданите за честен диалог и социална чувствителност. „Да отворим сърцата си за Пловдив на хората, не само в днешния международен ден на сърцето” - призова бъдещият кмет на Тракия.

„Да върнем достойнството на район Северен” – обърна се към пловдивчани кандидатът за кмет д-р Атанас Баташки, който с умението на прецизен хирург смята най-напред да изреже раковото образование „Корупция”, обхванало  районната администрация на Северен. Децата ще са в центъра на вниманието на бъдещия кмет на Северен.

Доц. д-р Ангел Иванов изрази публично недоумението си, че в 21 век в Европейската столица на културата – Пловдив, има квартали в район Южен без канализация и с непрекъснато разкопани булеварди. „Южен заслужава промяна и хората му могат да я постигнат” – заяви доцентът аграрник, кандидатът на левицата за кмет на Южен.

32-годишният мениджър Тодор Стоилов подава ръка на пловдивчани от район Централен за партньорство. Администрация в полза на хората, общи идеи за по-добро бъдеще – в това вярва кандидатът за кмет на най-големия пловдивски район.

В сърцето на Пловдив, край фонтаните пред Общината, пред пловдивчани бяха представени всички 51 кандидати за общински съветници на „БСП за България” в Пловдив.

„Всичко зависи от вас и от нас!”-  обърна се областният лидер на социалистите Георги Гергов към кандидатите и гражданите. Той постави конкретни задачи на Радев и екипа за следващите 30 дни – посланията на платформата „Пловдив на хората” да стигнат до всеки пловдивчанин. „Да стане ясно, че ние не искаме непременно властта, а искаме да подобрим живота на хората. Ние искаме хората да управляват, а не онези, посочените с пръст”, каза Георги Гергов и пожела победа с №56.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?