3906

Прибиращи се от нощна смяна първи гласуваха в секции в "Тракия" в Пловдив

Ранобудни пенсионери и завръщащи се от нощна смяна бяха първите гласували в СУ "Черноризец Храбър" в ЖР "Тракия" тази сутрин. Последваха ги и тези, за които днешният ден е работен и бързаха да упражнят правото си на вот преди да тръгнат за работните си места.  

Между 5 и 8 бяха гласувалите в повечето секции в 8 часа сутринта. Два часа по-късно избирателната активност се повиши, коментираха членове на секционните комисии, като пусналите глас бяха около 10 души в секция. В 10,30 часа пък вече се забелязваше по-голямо оживление по коридорите на училището. Сред дошлите имаше предимно млади хора. 

 

Има интерес и към двата вота - и за членове на Европейския парламент, и за народни представители, коментираха членове на СИК-ове. 

"Всички трябва да гласуваме, само така ще имаме право след това да коментираме. Винаги участвам в изборите. Този път гласувам за политици, които ще проявят разум и не само ще управляват добре държавата ни, но и ще направят всичко възможно да запазят мира, след като виждаме какви войни се случват около нас, коментира Марин Мартинов. Той бе един от ранобудните гласоподаватели днес в "Тракия". 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 1 оценки
3/5 от 1 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?