3906

Премиерът Димитър Главчев се реди на опашка, гласува с машина, ето какво очаква от политиците ВИДЕО

По думите му България е избрала своя европейски път на развитие. "Трябва да продължим в същата посока. Скорошни влизане и в сухопътен Шенген, догодина еврозона

 

Служебният премиер Димитър Главчев гласува на изборите 2 в 1. Той упражни правото си на глас в столичното 5 ОУ "Иван Вазов" в 53-а секция, след като търпеливо изчака повече от 5 минути на опашка, за да влезе.

Министър-председателят гласува с машина.

Гласувах за политици, които спазват Конституцията и законите на страната и във всичките си действия се водят от интересите на народа. Гласувах политиците да са почтени и да работят в интерес на хората, да поставят обществените интереси над личните. Надявам се бързо да бъде сформирано редовно правителство и стабилен парламент с пълен мандат. Това каза след като гласува премиерът Димитър Главчев.

По думите му България е избрала своя европейски път на развитие. "Трябва да продължим в същата посока. Скорошни влизане и в сухопътен Шенген, догодина еврозона, избран е този път за България от много правителства назад. Нека да продължи, ако може и да се ускори", допълни Димитър Главчев.

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 5 оценки
2/5 от 5 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?