3906

Младите хора на Пловдив: Властта да управлява на светло

Повече прозрачност в управлението - за това настояват  младите хора Христо и Елена, които гласуваха днес преди обяд в СУ “Паисий Хилендарски” в центъра на Пловдив.

 


“Това се постига с модерни технологии, които трябва да се интегрират в държавните и общинските структури”, сподели пред екипа на “Марица” Христо. 


Елена, която работи в здравната сфера, разкритикува досегашните управници, защото не са предприели никакви реформи след пандемията.


И поиска мерки срещу презастрояването, за разделното събиране на отпадъците, озеленяването и чистота. Не виждам никаква промяна, упрекна  властта момичето.


Към 11 часа пред някои от секциите в училището се виеха опашки. И млади, и възрастни чакаха по 6 - 7 души пред тях, за да гласуват.


“Да не крадат и да не лъжат. Да мислят за хората. Да изпълняват обещанията и да са сред нас, а не само когато има избори”, изредиха препоръките  Николина Колева и Станка Минева.


И отсякоха в един глас: “Ако България не се ограбва, ще задмине и Швейцария”.


Иван Кокошкаров е още по- категоричен: “Да има промяна - нови и млади хора в управлението. Омръзнаха ни старите муцуни. И аз съм възрастен, но надеждата е в младите хора - те повече знаят и по- бързо действат”.


Снимки от Наташа Манева
 

 

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 3 оценки
2.3/5 от 3 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?