71

Извънредно! Кирил Петков спешно събира ПП: Да осмислим изборите в дълбочина!

По последни данни от ЦИК коалицията ПП-ДБ е взела 290 792 гласа на изборите. Това е по-малко от половината, които коалицията взе на парламентарните избори през април 2023 г. - 621 069

 


Кирил Петков събира "Продължаваме промяната", за да осмислят изборите. Това съобщи самият той във фейсбук профила си. 

"Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина.

Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна ОПОЗИЦИЯ, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на ЕВРОПЕЙСКИЯ МОДЕЛ в България, където благата се разпределят ЧЕСТНО, ще се борим срещу всеки опит за кражба и КОРУПЦИЯ.

Виждам, че има СИЛА и потенциал в обществото да продължим ПРОМЯНАТА на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно", написа съпредседателят на ПП. 


По последни данни от ЦИК коалицията ПП-ДБ е взела 290 792 гласа на изборите. Това е по-малко от половината, които коалицията взе на парламентарните избори през април 2023 г. - 621 069. 

В понеделник след изборите Христо Иванов подаде оставка като лидер на "Да, България" и обяви, че се отказва от депутатското си място. 

"Не търсете в това действие ревизия на коалиционни формат", призова той и обяви, че ще работи за връщане на доверието към партията му. 

Оцени новината

Оцени новината
3.8/5 от 12 оценки
3.8/5 от 12 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?