965

Димитър Чолаков, "Български възход": Честит празник, асеновградчани!

Водачът на листата с №16 пожела мир, здраве и благоденствие на жителите на Асеновград 

„Мир, здраве и благоденствие“ пожела инж. Димитър Чолаков на асеновградчини, които днес честват празника на своя град. Той се включи в тържествата, които започнаха с празнична литургия, полагане на цветя пред паметника на Цар Иван Асен II и официална церемония с издигане на националния флаг.

Заедно с общинския съветник от ПП „Български възход“ Апостол Тименов поздравиха десетки граждани, изпълнили градския център в слънчевия ден. 

„Асеновград е град на духа. Той притежава специална благодат. Неслучайно е известен като „българския Йерусалим“, каза водачът на листата с №16 в Пловдив област. Десетките храмове и близките манастири, красивата природа и прекрасните хора очароват всеки гост. „Този празничен ден е повод да поздравим всички, които съхраняват и опазват историята и традициите на Асеновград в трудни времена“, допълни инж. Чолаков. Той е убеден, че като средище на българската историческа памет, градът заслужава специално отношение на парламентарно ниво. „Има какво да се направи, за да живеят хората по-спокойно, по-сигурно и с достойни доходи“, поясни кандидатът за народен представител. 

Утре, заедно с лидерът на ПП „Български възход“ ген. Стефан Янев ще бъдат отново в Асеновград на предизборни срещи, за да представят управленските си ангажименти. В късния следобед ще проведат разговори с членове на СОСЗР в Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 2 оценки
1/5 от 2 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?