1553

Бойко Борисов: Дори ДБ не искаха Асен Василев за финансов министър

Куп бомби от Перник хвърли Бойко Борисов, който откри кампанията на ГЕРБ в региона. Той сподели, че от ДБ не искали Асен Василев за финансов министър. И не само.

"Асен Василев без мен какъв министър щеше да стане? Христо Иванов и Атанас Атанасов не го искаха за финансов министър", каза Борисов,  "Късмет е, че има европейски избор и държавата щеше да харчи пари за избори. Предсрочните избори са добре дошли, за да се премерим. Ние въобще не виждаме заплахите в другите партии – всичко проруско, крайно дясно. Тази заплаха пълзи из Европа“, каза лидерът на ГЕРБ.

Спирайки се на компроматите по време на избори, Борисов заяви, че е научил как ПП финансират чрез YouTube канали колажи срещу него. „За какви компромати могат да говорят? Само ни карат да си отваряме устата … всяка коалиция има кухня, в която предварително се работи. Ако започна да разказвам как Пеевски и Кирил Петков тренираха, щяха да ходят и в зала да си тренират заедно. Само да смеят да пуснат такива колажи, излизам и започвам да разказвам – с мандаринки, всичките работи…

Ние не си позволяваме, защото след 8 и 9 юни тази държава ще продължи да съществува. Българите не трябва да бъдат разделяни по тази ужасен начин. Не бива да бъдат игнорирани мюсюлманите, ни бави да бъдат игнорирани цели региони“, подчерта Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че Димитър Главчев в момента е служебен премиер само заради промените в Конституцията, които бяха направени от „мен, Христо Иванов, Кирил Петков, Делян Пеевски и Атанас Атанасов“. 

Оцени новината

Оцени новината
2.8/5 от 9 оценки
2.8/5 от 9 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?