25

Борисов в Хасково: Направихме сглобката, за да покажем, че са аматьори и успокоим хората  

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна  с членове и симпатизанти в Хасково. В препълнената зала на театъра се представиха кандидатите за народни представители от региона на ГЕРБ-СДС. 

Последните 3 години са тотална загуба на пари и бъдеще за България заради “Продължаваме промяната”, заяви Бойко Борисов пред избирателите. И каза че се чувства длъжен точно в Хасково, от където е най- големият критик на сглобката Делян Добрев,  да обясни, защо беше направена тя.  „Тези 9-10 месеца бяха нужни за успокояване, да покажем на заблудените, че промяната не е друго освен борба за постове. Освен това трябваше да ги оставим да покажат, че са аматьори в управлението”, за той. 

Ако ГЕРБ е начело на следващото управление, Бойко Борисов поe ангажимент за сигурна границата, влизане в Еврозоната, модерно образование и стабилни доходи.  

Лидерът на най-голямата партия в България Бойко Борисов припомни, че на българския парламент пише „Съединението прави силата“, а ние сме по-разединени от всякога. „Аз съм единственият политик, който се опитва да потуши напрежението в обществото, защото след изборите ще трябва да работим за стабилна България

Усвояването на европейски средства води да икономически растеж. За последните 3 г. обаче това не се случва. Страната ни усвоява едва по 1 процент от полагащото й се, каза  водачът на листата на партията Делян Добрев. 

Дългогодишният евродепутат Ева Майдел, която също бе в залата, каза, че за да се усвоят средствата е необходима стабилно правителство.

Домакинът на срещата кметът на Хасково Станислав Дечев, каза че се надява да идва краят на 3-годишната агония. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?