1553

Борисов: ПП вдигна пенсиите със заеми, а кой ще връща

ГЕРБ ще бъде водещ ако има правителство. Нека да не ми поставят условия. Като кажат, че ние поставяме на Борисов условия и ние трябва да подскачаме, не, ние сме партия с традиции и е гордост за мене в последните 3 години.Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков.

ПП-ДБ чакат да направим правителство с ДПС и да ни търсят после кусури, нищо не ги интересува, нито народа, нито нищо. Иска ми се българите да разберат как за 3 години тези хора се облагодетелстваха така, както нищо дори не може да си представите, подчерта Борисов.

Излъгаха ви, за да може да подкрепим бюджета. От 1,2 млрд. изтеглиха 800, после върнаха 400, никой не знае реално колко са, каза още той.

"А проектите, които дадохте всички кметове от всички общини са над 4 млрд. лева. Можете ли да смятате колко процента за тези проекти е дал Асен Василев от бюджета и какво ще стане ако ние сме пак на власт и аз да съм премиер, догодина разкопаните обекти на всички кметове финансирани само с 20%, чакат 80% да довършат обектите, попита Борисов. Това коварство съзирате ли го? Аз го съзрях", добави бившият премиер.

"Половината министри са техни и те казват, че правителството е на ГЕРБ. Излъгаха пенсионерите, че се вдигат пенсиите, вдигаха се със заемите, които се вземаха. Нашите деца и внуци трябва да платят тези огромни дългове, каза Борисов и добави, че е много лошо положението в държавата. А ПП смачкаха „Да, България“. Взеха им правото и на глас", добави Борисов.

Оцени новината

Оцени новината
2.5/5 от 8 оценки
2.5/5 от 8 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?