4232

Борисов: Обещах и ще има европейски футболен финал на Колежа

Европейски футболен финал на Колежа ще има. Работим в тази посока. Това е единственото ми неизпълнено обещание към Пловдив, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от сцената на Античния театър, предаде репортер на "Марица". 

Във връзка с обещанието си той се обърна към Урсула фон дер Лайен с думите: "Видях и ти завидях, че беше на "Уембли" вчера да гледаш финала между "Реал Мадрид" и "Борусия Дортмунд". Искам да знаете с Манфред, че ние в Пловдив изграждаме два стадиона. Единият, (Колежа) вече е готов, на другия (на Локо) се прави четвъртата трибуна. Пловдивският "Ботев" е със същите цветове като на "Борусия Дортмунд", каза Бойко. И продължи: "Имам само едно неизпълнено обещание. Да направим стадиона го изпълних. Но обещах и европейски финал. Ще направим такъв и за Локото, като е готова трибуната", посочи Борисов. 

От сцената на Античния той подчерта,че ГЕРБ изпълнява европейски си ангажименти. Считам, че с нашият глас ще направим така, че ЕС да се управлява добре", каза Борисов. 

Той подчерта още, че ГЕРБ няма да допусне Кремъл да се намесва в БПЦ. "Никой не може да плаши българските владици и да се меси в избора на патриарх. Ние не се месим и не позволяваме да ни се месят", отсече Борисов. 
Оцени новината

Оцени новината
2.2/5 от 13 оценки
2.2/5 от 13 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?