71

Вежди Рашидов в община „Родопи“: Управлението на държавата е голяма отговорност и не е за случайни хора

„Село Устина, община Родопи, е пример, че когато ГЕРБ управлява има грижа и за най-малките населени места". Това заяви на среща с жителите Вежди  Рашидов – водач на листата на ГЕРБ – СДС за 17 МИР Пловдив област.

С  него бяха областният координатор Георги Мараджиев, кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Запрян Янков, Диана Атанасова,  както и общинския ръководител  на ГЕРБ-Родопи Пламен Спасов. Домакин на  срещата бе кметът на селото Нели Бундева.

„Благодарение на ГЕРБ село Устина е първото село в община Родопи с напълно изградена  канализация. Първата копка за изграждане на канализационните колектори  бе даден през  ноември 2021 година, коментира областния координатор Георги Мараджиев. Той подчерта, че 
проектът е финансиран с постановление на Министерски съвет при управлението на Бойко Борисов, като отпуснатата сума е  над 1 милион лева. За да продължи развитието на малките населени места, трябва активно да гласуваме – за стабилна България с номер 2“, призова Мараджиев.

„ Харвардите две години нищо не направиха, нищо не построиха, докара ни инфлацията до 20% и безбожна скъпотия в магазините, каза по-късно в Цалапица Вежди Рашидов. Той допълни, че управлението на държавата е голяма отговорност и не е за случайни хора, дошли от улицата. Местните хора пък настояха ГЕРБ да направи редовно правителство, за да спре разрухата.

„Аз съм влязъл в политиката като напълно реализиран човек, каквото обещая – изпълнявам го, затова ще поискам доверие и ви призовавам да гласувате за ГЕРБ-СДС с номер 2“, призова в края на срещата Рашидов.

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 6 оценки
3.7/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Ganderasa

Ganderasa

23.03.2023 | 14:02

Какво прави на снимката най некадърния и злобен кмет който е управлявал Община Родопи - Пламен Спасов! 2011-2019! И сега пак иска да е кандидата на Герб за кмет на Родопи! Никога повече ГЕРБ

Отговори
1 3
маричките

маричките

22.03.2023 | 23:05

руси,пак питам - ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ЗАКАНИТЕ НА *татко петко* В ЕФИР?ВСИЧКО Е ЗАПИСАНО,НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЛИСИЦИ!

Отговори
4 0
маричките

маричките

22.03.2023 | 17:48

Нещо да напишете за поредните изцепки,псувни и заплахи на *татко петко* в ефир към Недялко и Соня?Май не ви отърва?

Отговори
6 2
Баш Мултака

Баш Мултака

22.03.2023 | 16:41

Верно ли а баш Мултак ?

Отговори
7 8
КричимАлия

КричимАлия

22.03.2023 | 14:01

Вежди е най-подготвения цялживот е в управлението, при комунистите на времето на почит след промените пръв демократ и репресиран от комунистите, първи бизнесмен мултак номер едно , сега гербер а бе всестранно развита личност от времето на бай Тошо. За кого да гласуваме като има такъв подготвен човек при това ни дошъл на крака.

Отговори
13 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?