49

Вежди Рашидов в Кричим: Да спрем съсипията на България

„Да спрем съсипията на България, която ни се стовари през последните две години, само ГЕРБ може да извади страната от кризата“, заяви на среща в центъра на Кричим водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов. Той допълни, че няма по-подготвен политик от Бойко Борисов, който има опита, говори на един език с хората и може да направи България отново стабилна. 

На срещата в Кричим бяха и областният координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Сузана Алекова и Диана Атанасова. 

„Виждате как бяха решавани проблемите на общините, когато управляваше ГЕРБ“, коментира и областния координатор Георги Мараджиев. По думите му благодарение на правителството на Бойко Борисов в Кричим бяха решени важни проблеми,  свързани с пътната инфраструктура, сред които ремонта на пътя Пловдив - Кричим като изцяло бяха реновирани 15 км. от изхода на Кричим до яз. „Въча". Освен това бе укрепена срутената подпорна стена по пътя Кричим – Девин.  Трасето е едно от най-трудните в Пловдивска област с чести инциденти от паднали скали и свлачища. 

„Много е лесна  истерията да се хвърлят яйца по паметници на културата, но е много трудно да се управлява държава. Трябва ни сериозно редовно правителство. Затова нека избираме с разум и дадем гласа си за ГЕРБ-СДС с номер 2. Толкова е просто, заедно да умножим доброто“, призова  в Кричим Рашидов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Оцени новината

Оцени новината
2.9/5 от 8 оценки
2.9/5 от 8 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Флора

Флора

22.03.2023 | 22:13

„Много е лесна истерията да се хвърлят яйца по паметници на културата ...." Предполагам става дума за деня, когато Общинският съвет гласува решение за премахване на паметника на Съветската армия от Борисовата градина. Тогава протестиращи замериха сградата на столична община с яйца. Вежди би им дал съвет само да набият полицая пред общината (личен пример от Вежди от 2001г.)

Отговори
1 1
Кричимец

Кричимец

22.03.2023 | 15:45

Пияния деградирал мултак крадлив дошъл в Кричим . Марш от нашия град крадец долен мръсен бо-клук гробарски

Отговори
4 1
Читател

Читател

22.03.2023 | 09:23

Алооо, ПЕЕВСКАТА мЪричка, байгън от вашето лиза не на УСРАНИ герберастки дирници. Всеки ден ли ще ни занимавате с душевните терзания на скапания мултак веждичката и тъпата герберастка крава от кнежа - другото , по - тъпо деси? Ама ай сектир , бре керата, както би казал въпросния скапан мултак.

Отговори
6 3
Всеки ден, да...

Всеки ден, да...

22.03.2023 | 15:18

Надо кушать!

Отговори
4 0
Георги Мараджиев

Георги Мараджиев

21.03.2023 | 21:17

Георги Мараджиев ,отговори на няколко прости въпроси. Къде са паветата от пътищата?Защо дължиш пари на община Пловдив над 1милион за боклука? Защо с Йотков, който е директор на РИОСВ Пловдив оставяте да се трови въздуха на Стамболийски? Плащат ли Ви да ги покривате?Защо дължиш пари на доставчици ,а купуваш системи за водород?Колко е комисионата? Защо община Стамболийски има 15 милиона дълг? Колко години строиш физкултурен салон? Колко ремонта на ремонтите направи?

Отговори
10 4

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?