46

Вежди Рашидов стигна и до най-отдалечените селца в Пловдив-област

„Ти си първият политик, който идва в нашето село, най-после някой да се сети, че и в малките населени места живеят хора“, с тези думи приветстваха Вежди Рашидов в Гълъбово и Цар Калоян, община Куклен. Хората го посрещнаха с хляб и сол и надежда, че ГЕРБ ще направи редовно правителство.  

С него бяха областният координатор Георги Мараджиев и най-младият кандидат за народен представител в листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Петър Матрев. Пред жителите на селото Мараджиев припомни, че правителството на Бойко Борисов отпусна половин милион лева за укрепване на свлачището на пътя от село Гълъбово за Цар Калоян. А това в онзи момент беше от изключителна важност тъй като в района живеят възрастни хора и предвиждането им до града е трудно.

„Лесно е да изкачиш върха. Лесно е да вземеш властта. Но да се задържиш там - това е въпрос на много, много труд, усилия, отговорност, реализирани проекти и най-вече доверие. Искаме вашето доверие, за да подредим страната си отново“, призова жителите на селата Георги
Мараджиев.

„Дайте ни доверието си, за да спасим България, единственото, което направи „Промяната“, че промени цените и те станаха безбожно високи“, каза Рашидов на срещите си в кукленските села и Войводиново. Хората от своя страна споделиха, че не вярват на телевизора, а на хладилника и животът им в последните две години е станал много труден. „Вярваме във вас, защото сте се доказал като човек, който може да създава и държите на мъжката си дума“,  тези думи на изпроводяк казаха хората на Вежди Рашидов.

Представителите на ГЕРБ призоваха хората да изберат тези, които градят и могат да гарантират стабилността на държавата с номер 2.

Оцени новината

Оцени новината
2.6/5 от 5 оценки
2.6/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Минаващ

Минаващ

24.03.2023 | 11:48

Този гербавият трол колко е елементарен само. Въобразява си, че някой ще чете от пиКнята и измислиците на нИдялко, на Стъки любовницата!!!

Отговори
2 3
Стамболийски

Стамболийски

24.03.2023 | 11:25

Георги Мараджиев е причината всички сериозни инвестиции да не се случват в Община Стамболийски, защото рекитира всички за пари.При Георги Мараджиев времето е спряло и всички жители на Стамболийски живеят както 1990 г на миналия век.Палят се коли,бият се хора,реприсират се бизнеси.......

Отговори
3 3
припомням

припомням

23.03.2023 | 20:40

И руси ще плаче,не само трола на негов отчет!

Отговори
4 2
припомнящ

припомнящ

23.03.2023 | 20:39

Скоро ще плачиш,тролчо,само че ние на сълзи и метани не вярваме!

Отговори
4 2
Георги Мараджиев

Георги Мараджиев

23.03.2023 | 19:34

Верно ли е,че Георги Мараджиев координатор на ГЕРБ си е присвоил и продал огромна част от паветата, които са махнати от асфалтираните пътища Йоаким Груево-Стамболийски и Триводици -Стамболийски?Каква сума е влезнала в бездъните джобчета на Георги Мараджиев координатор на ГЕРБ за Област Пловдив? Георги Мараджиев е срам за ГЕРБ И Стамболийски!

Отговори
7 4
Минаващ

Минаващ

23.03.2023 | 17:48

Кога Георги Мараджиев ще плати на Община Пловдив задължения си за боклука,?Дължи над 1 милион с лихвите. Кога ще довърши физ.салон на училището,парите са взети 2019г. по програма.?Кога ще спре да тегли кредити?Община Стамболийски дължи над 15 милиона.Къде са парите при положение, че доставчици съдят Мараджиев за неплатени фактури от преди 2 години?

Отговори
8 4
Алоууууу Анимал Планет

Алоууууу Анимал Планет

23.03.2023 | 17:10

А мечките който се въргаляха по мегданите уж били ги прибрали Явно има още бройки не прибрани

Отговори
5 5
Майна

Майна

23.03.2023 | 16:43

Ши-БАН пиян мултак крадлив деградирал! Бо-клук на хунта унищожила българската нация за 12 г !!! И има очи да ходи при хората пияния га-джал заедно с граф Дракула от нови Кричим

Отговори
11 8
А,П.

А,П.

23.03.2023 | 14:55

Защо разиграват Рашидов,той е болен човек.

Отговори
9 6

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?