71

Вежди Рашидов: Политиката не е забавление, а много голяма отговорност

„Политиката не е забавление, нито шоу, а голяма отговорност, за съдбата на хората. Само ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да създават и управляват стабилно България. Нагледахме се две години на хора, които нищо не могат или са станали известни като замерват с яйца държавата." Това каза Вежди Рашидов -водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17-МИР Пловдив област, при днешните си срещи  в Стамболийски, Перущица и Съединение.

„Нови улици, читалища, тротоари, паркове, водопроводи, LED осветление, кръгово, ремонти на детски градини, на площада, на Читалището, на Лятното кино –  и всичко това се случва реално в община Стамболийски и то при управлението на ГЕРБ. Тогава общините получаваха средства, за да реализират проекти и да се развиват“, коментира областният координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев.

„Вежди е мой приятел и велик човек. През целия си живот е създавал и работил за името си и за България. Затова вярвам, че заедно с вас ще спечели убедителна победа, каза в Стамболийски ген. Константин Попов, който дойде специално да подкрепи листата на ГЕРБ-СДС –Пловдив област. „И Перущица има нов облик, благодарение на средства, отпуснати от правителството на Бойко Борисов. То предостави за  обновяване  на централния площад над 700 хиляди лева“, коментира кметът Мария Вълканова. Тя добави, че не бива да се забравя и възстановяването и изграждането на туристическата инфраструктура на "Червената църква", което стана  благодарение на Вежди Рашидов, като министър, чрез проект на Министерство на културата.

„Радвам се на Бойко Борисов, че направи една партия плътна, здрава, монолитна и че подготвя млади хора за управлението. Неговите правителства обновиха България и всеки може да види това. Затова гласувайте с разум за тези, които създават“. При управлението на ГЕРБ възстановихме парковете и детските площадки по селата, реконструирахме на доста места тротоарите, рехабилитирахме междуселски пътища и общинска инфраструктура. А при управлението на Киро и Асен работата по проекти спря, подчерта кметът на Съединение Атанас Балкански.

„Всичко, направено от ГЕРБ е видимо. То не съществува само във фантазиите на едни момчета без опит и възможности за управление, както много от нещата, които те обещаха при идването си на власт. А сега отново искат да получат доверието на хората. Съсипаха държавата и оставиха след себе си рекордна инфлация и хаос във всички сфери. Нека не допуснем отново това да се случи, нека изберем тези, които имат опита и знанията да се справят с кризите в държавата, гласувайте мъдро и изберете номер 2“, призова в заключение Георги Мараджиев.

Оцени новината

Оцени новината
2.6/5 от 5 оценки
2.6/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Боко тиквата

Боко тиквата

17.03.2023 | 07:20

Толкова пари плащам и пак губя. Ама така е като събрах всички некадърници в ГЕРП. И за асфалта ме хванаха, и Влади го удариха и ми идва редът по магнитски. Че и в Дубай не мога да избягам, че ще ме забременят там. Бързам да стана депутат, че поне малко имунитет да имам за известно време! Напълнил съм гащите от страх вече, всички ме гонят отвсякъде!!! Сега и за изборите искат да ме хванат!!! Помощ!!

Отговори
1 0
Минаващ

Минаващ

16.03.2023 | 17:57

Георги Мараджиев координатор на ГЕРБ област Пловдив успя да продаде паветата от пътя Йоаким Груево-Стамболийски и да вкара голяма сума в семейния бюджет. Ако някой не вярва да отправи питане към община стамболийски. Георги Мараджиев, къде са паветата?За колко ги продаде?Кой ти позволи?Георги Мараджиев е срам за Стамболийски и Герб!

Отговори
6 1
Шъ съ секнеш у кръста

Шъ съ секнеш у кръста

15.03.2023 | 23:00

Ша са изтуриш от отговорности бе Мултаче мило На стари години със отговорности да се товариш Тва си е жив мазохизъм От кило уиски повече не надигай

Отговори
5 3
Георги Мараджиев

Георги Мараджиев

15.03.2023 | 21:42

Георги Мараджиев координатор на ГЕРБ за област Пловдив показа на всички новия физкултурен салон,който го няма въпреки, че трябваше да е готов преди 2 години.После почерпи хората с кафе от вендиг машините, който са вързани към общинската мрежа и тока се плаща от данъкоплатците.След това показа новото сметище на Три водили,където изхвърля боклука нерегламентирано.Похвали се с горния дълг на община Стамболийски-15 милиона..Е как да не гласуваш за ГЕРБ?

Отговори
14 2
ZeЛЕвСКИ

ZeЛЕвСКИ

15.03.2023 | 18:56

ТОО ГАДЖАЛ БЕШЕ С КОМУНИСТИТЕ ПРЕДИ 1989 г, ПОСЛЕ С МУЛТАЦИТЕ, СЕГА С КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭....АМА ТОВА МУ Е КРАЯ....

Отговори
9 3
Теляка в селската баня в Банкя

Теляка в селската баня в Банкя

15.03.2023 | 16:17

Пеевската маричка, всеки ден ли ще се занимаваме с тази мулташко-герберастка гняз?

Отговори
12 3
Мултак номер 1

Мултак номер 1

15.03.2023 | 15:32

Верваме, верваме!

Отговори
14 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?