1939

Вежди Рашидов от Пловдив: Искаме доверието на хората, за да стабилизираме държавата

На миналите избори имахме трима депутати, сега се борим за четирима, това заяви преди минути Георги Мараджиев, координатор на ГЕРБ- Пловдив област, който пристигна в РИК-17 за регистрацията на кандидат - депутатската листа.

Партия ГЕРБ стои много добре, на миналите избори водим пред Промяната с 10 % и с 15 % от БСП. Структурата е добре синхронизирана, особено с този водач, каза Мараджиев, визирайки първият в листата - Вежди Рашидов.

Днес бившият председател на 48-ото Народно събрание бе в Пловдив. Рашидов обеща, че ще  обиколи всички райони на областта и ще се опита да стигне и до най-малкото населено място, защото държавата все повече трябва да поиска доверието на хората.

" Искаме доверието на хората, за да стабилизираме държавата. Целта ни е победа, общата ни кауза е съзиданието. Това заяви Вежди Рашидов при регистрацията на листата на ГЕРБ-СДС  за 17-ти МИР за Пловдив област, на която той е водач. Той допълни, че на българското общество му трябват опитни управленци, а ГЕРБ е доказала успешното си управление

С водач като Вежди Рашидов - изявен професионалист в своята област, общественик и политик с опит, два пъти министър на културата в първия и втория управленски мандат на ГЕРБ, председател на Комисията по културата и медиите, както и седем пъти депутат от партията на  Бойко Борисов, консенсусният кандидат, който оглави 48-мото Народно събрание, ще спечелим безапелационно за пореден път изборите в област Пловдив“, коментира областният координатор на ГЕРБ в област Пловдив Георги Мараджиев.

Вежди Рашидов изрази надежда, че хората ще проявят разум и отговорност и ще гласуват на 2 април за онези, които могат да създават, а не за онези, които сеят омраза. Две години се нагледахме на управление, което роди само омраза и нищо друго. ГЕРБ е сплотена, монолитна  партия, която създава и може да покаже реалните си упехи в името на хората. 

Кандидати за народни представители от листата на  ГЕРБ-СДС за 17 МИР – Пловдив област

 

1. Вежди Рашидов – скулптор

2. д-р Иван Червенков- анестезиолог

3. Йордан Кръстанов –СДС- предприемач

4. Младен Шишков -инженер

5. Данка Зидарова – Люртова -икономист

6. Запрян Янков -икономист

7. Иван Вангелов –ветеринарен лекар

8. Сузана Алекова –юрист, гражданска квота

9. Мариан Бакалов -предприемач

10. Георги Тричков -педагог

11. Екатерина Тошкова -педагог

12. Петър Матрев -механик

13. Диана Атанасова -икономист

14. Иван Петков - предприемач

15. Георги Стаменов -финансист

16. Йордан Куцев -мениджър

17. Нели Минчева -инженер

18. Петя Стайкова –технически сътрудник

19. Генчо Кенаров -предприемач

20. Николай Кънев –мениджър 

21. Елена Неделева -педагог

22. Румяна Апостолова -педагог

 

Оцени новината

Оцени новината
2.2/5 от 5 оценки
2.2/5 от 5 оценки

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?