71

Вежди Рашидов: Фактурата на „Промяната“ я плаща народът

„Фактурата на “Промяната“, която докара хората до бедност я плаща  народът“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов при обиколката си в Карловско и Сопот. С него бяха ген.  Константин Попов, областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите  за народни представители Данка Люртова и Иван Петков.

На многолюдния традиционен петъчен пазар на производителите в Баня  търговците се обърнаха към Рашидов с думите:“ Щастливи сме, че дойдохте  на пазара при нас обикновените хора, едно е да ви гледаме по телевизора,  друго е да ви стиснем ръката. Вие сте мъдър човек, знаем какво сте  създали и като художник и като политик – всички видяхме как спасихте  парламента от кризата с избора на председател. Вярваме Ви.“

Рашидов им благодари за доверието и изтъкна, че ГЕРБ може да спаси България като направи редовно правителство, което да стабилизира  държавата. „Над 2 милиона и  половина даде последното правителство на ГЕРБ за  община Карлово. От тях 1 милион и 200 хиляди лева са за реконструкция и  основен ремонт на улици и зелени площи в град Баня.

Над половин милион бе разпределен за ремонт на улици в град Карлово и още толкова за  улиците в селата от общината. Пари са стигнали и до най-малките населени  места, защото ГЕРБ гради, а не сее омраза и разруха“, коментира  кандидатът за народен представител Данка Люртова.  Тя подчерта, че  страната има нужда от стабилно и работещо правителство, което да спре  постоянното покачване на цените на стоките и услугите, да повиши  доходите. Защото хората искат да живеят спокойно и сигурно. „Всички имаме нужда от опитни и компетентни хора във властта, които да  могат да носят политическа отговорност, а не от случайно попаднали там  аматьори. Защото хората са уморени от лъжи и празни обещания, от  високата инфлация, разочаровани са, че държавата ги е изоставила в  кризите последните две години. Време е за редовно правителство, а ние от  ГЕРБ сме готови да понесем тази отговорност“, изтъкна и областния  координатор Георги Мараджиев. „През тази кампания обиколихме и най-отдалечените  населени места в  Пловдивска област, за мен всички хора са важни. Сигурен съм, че ще  изберат правилната бюлетина с номер 2“, каза в заключение Вежди Рашидов. 

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 4 оценки
2/5 от 4 оценки

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?