1553

Топ банкер: Не гласуваш, полуграмотни определят бъдещето ти

„Кампанията беше донякъде безинтересна, но беше интересна с нетрадиционни пиар ходове – Доклад на финансовото министерство, някакви акции там на вътрешното министерство, на строителното министерство, всички влияния, които идват волно или неволно от президентството. Участваха хора, които не непременно би трябвало да участват”. 

Това каза финансистът Левон Хампарцумян в „Интервюто в Новините на NOVA” в обобщение за предизборната кампания за изборите на 2 април.

Според медийния експерт Георги Лозанов в тази кампания не е имало послания, които не сме чували. „Отдавна в тези кампании са важни „черните лебеди” – да се случи нещо. „Черният лебед” на тази кампания беше докладът „Магнитски -2”, но тук ги посрещна хибридната пропаганда и доста ги обезсили. Основната цел на тази пропаганда е да покаже, че западът е в някакъв смисъл истинският враг на националния ни интерес”, каза Лозанов.

Хампарцумян призова хората да гласуват за тези, които харесват. „Ако не гласуваш, пълниш кацата на най-икономически неактивните и изостанали съграждани. Де факто се оказва, че полуграмотните ще определят бъдещето на държавата. Защо да го правим”, каза финансистът.

Според Лозанов това са вторите ни избори по време на война и целта е да се смени световния ред и ние отново да останем съветски сателит. „Нека не забравяме, че това е залогът”, обясни той.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
24 коментара
Избори

Избори

01.04.2023 | 19:48

Замислям се ами че то не е ли тогава най правелно тоз който не работи и не вкарва нищо в бюджета да не гласува, ами наистина хора които 1 лев не са дапринесли в хазната гласуват и избират хора които да харчат патите на редовните данакоплатци, къде е логиката

Отговори
0 0
За мишките и хората

За мишките и хората

01.04.2023 | 17:20

Исках да кажа, Боян Болгар е елементарен, за,, пубертети,,..!

Отговори
1 1
Левончо

Левончо

01.04.2023 | 17:19

Или си грамотен или не, правиш ли разлика, а казваш.за хитрост, там нямат равни такива като тебе, няма те обиждам, защото можеш, показваш наистина богатство, не завиждам на такива като тебе, но малко помисли неграмотния по какъв начин,, мисли,, колко пъти ще гласуват хората за едни и същи и каква е ползата... не ми се казва нищо повече, защото така, няма смисъл, още нещо ще кажа, никой не е занесъл нищо на оня свят, колкото и да е пребогат...,, мишките и хората,, от Стайнбек, мерси за вниманието..!

Отговори
1 1
така ли ?

така ли ?

01.04.2023 | 16:35

НА ТОЯ ПАРИТЕ МУ ИЗЛИЗАТ ПРЕЗ ГЪЗА И ПРЕЗ УШИТЕ КАТО НА МАГАРЕТО БУРЕНИТЕ...И ТОЯ ЩЕ МИСЛИ ЗА ГЛАДНИЯ БЪЛГАРИН ?! ХАЙДЕ ХОЛАН! ЛОШО ЛОШО ГИ НАУЧИХА ...НЕ ГО УВАЖАВАМ ДАЖЕ НЕ МИ ЗВУЧИ ЕКСПЕРТНО... С ТАЗИ НЕГОВА АРМЕНСКА ЕХИДНОСТ И ПОУЧИТЕЛНОСТ...ЧУВАЛА СЪМ ЧЕ НЕ ОБИЧАЛБЕДНИ ХОРА..........................................

Отговори
4 0
Бърменец

Бърменец

01.04.2023 | 11:42

Топ, дето за нищо не става! И този лицемер е от Грабителите на съвременна България! Отдавна плаче за затвора!

Отговори
5 3
Майна

Майна

01.04.2023 | 10:20

Щом съм про-ст да гласувам на референдум значи съм про-ст да гласувам и на избори ! Нали така другарю арменски кърлеж

Отговори
7 4
Майна

Майна

01.04.2023 | 10:18

Чакай бе, не беше ли същия този който преди 2 месеца излезе по телевизията и обясняваше как народа не трябва да гладува на референдум щото бил тъ-п и всъщност нямал право на глас ? А сега излиза пак по тв-то и обяснява да сме гласували ?!?!?? Нали сме тъ-Пи ? Що да гласуваме

Отговори
8 3
Пак се изходи тоз

Пак се изходи тоз

01.04.2023 | 09:45

инженер-химик " Щурец", назначен от Драгалевския крадец, за " банкер". ЩО ЛИ? Същото напоследък прави и сънародникЪт му " Магърдич - също щурец". А мравки - от преобладаващият все още ЕТНОС? Лорерчето и то. Бъдеща прегръдка с Тиквун, пак за наше добро? Соломончето и другата" гоя" Ленчето с крема, също?

Отговори
7 1
Ssss

Ssss

01.04.2023 | 09:25

"Гласувай за тези които харесваш"! Те това е проблема, че няма свестен човек на избираема позиция. Принуден си да избираш между по-малкото зло! В крайна сметка осъзнаваш, че си участник в един театър на демокрация в който нищо не зависи от теб. На тези избори се бият ЕС (ГЕРБ), изпълнителите на американската политика ( ПП ) и руските спец. служби ( Възраждане )! И се сещаш за цитата на Марк Твен - Ако от изборите зависеше нещо щяха да ги забранят!

Отговори
5 2
Десен

Десен

01.04.2023 | 08:27

Гласуваш - пак стане така... Полуграмотни крадци /ГЕРБ/ определят бъдещето ти, защото държат зависими големи фирми и държавната и общинска администрация, също така ВиК и Чистота.

Отговори
8 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?