46

Станислав Балабанов от ИТН: Ще се опитаме да направим 49-ия парламент работещ

Важното е че въпреки политическата криза у нас хората намериха сили да излязат и да гласуват. Това каза Станислав Балабанов, бивш депутат от ИТН след първите резултати от вота. Той обяви, че ще изчакат окончателните резултати преди да обявят кои биха могли да бъдат възможните им коалиционни партньори в 49-ото НС. "Беше интересна предизборната кампания, направихме всичко възможно да гледаме българските граждани очи в очи, призивът им беше един и същ: Искаме спокойствие, работещ парламент, работещи институции. Към това и ще се стремим", бе първият коментар на Балабанов.

Той обясни, че ще се опитат да направят новият парламент работещ. Всички граждани не искат повече червени линии в парламента, защото те нито ще намалят цените в магазините, нито ще регулират външната ни политика. Така че ще се опитаме да водим едни нормални разговори в бъдещия парламент, каза Балабанов.

И обясни, че ИТН традиционно разчитат и на добри резултати от чужбина. На въпрос кой е големият губещ на тези избори, Балабанов обясни, че все още не може да се категоризира. Факт е обаче, че  новопоявилите се политически формации не постигнаха успеха, които има даваха по време на предизборната кампания.   

Балабанов заяви, че Слави Трифонов ще изчака окончателните резултати от вота и тогава ще излезе с изявление. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?