3906

Слави поиска арести за Кирил и Асен! Не трябвало да се докосват до власт

Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?, пише лидерът на ИТН

 

Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков.

Това пише лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във Фейсбук страницата си, след като президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство на акад. Николай Денков от ПП-ДБ и отправи остри критики към парламентарната група.


 

 

Истината е, че ПП не заслужават този мандат. Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев. Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло?

Значи, хората, които искат да овладеят службите - законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат.

Нещо повече, лицата Асен Василев и Кирил Петков, ако имаше справедливост в тази страна, трябваше да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност. Освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани там. Но винаги има надежда за справедливост.

Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?

Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не бива да се докосват до власт. Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас.

И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта.

Така че - Николай Денков най-добре да връща тоя мандат празен.

Трябва да се върви към трети мандат или към нови избори.

Оцени новината

Оцени новината
3.8/5 от 17 оценки
3.8/5 от 17 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
23 коментара
ИВАН ИВАНОВ

ИВАН ИВАНОВ

30.05.2023 | 11:35

НАРОДА НАВЪН И ДА ИЗМЕТЕ ПРОДАЖНИЦИТЕ .....

Отговори
5 2
СТАВАЙ СТРАНА!!!!!

СТАВАЙ СТРАНА!!!!!

30.05.2023 | 11:18

ДА ТАКА ЩЕ Е ! ИНАЧЕ ВСЕНАРОДНИ БУНТОВЕ ..................ЩЕ ИМ ВЪВ ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА.....

Отговори
5 3
Простотии и заяждания ръсите само за Слави тук-няма смисъл,като в

Простотии и заяждания ръсите само за Слави тук-няма смисъл,като в

30.05.2023 | 10:32

В яслена група сте.Поне нещо вмислено пишете.Изобщо не гласувам за него,нито подкрепям Слави,но когато е прав,си е така-тия ПП-та изобщо не трябва да се докосват до власт,опасни са държавата,законността и икономиката ни-доказаха го милион пъти,не един,с мащабното им крадене през целия им мандат-милиарди,не милиони,МИЛИАРДИ само за дни:ББР-9 милиарда за 2дена,Руди-2 милиона само от софтуера,още 4-5 милиона от спряни пари за спорта,проекти,заплати и т.н,Зелените-гешефтите им с Кресненското дефиле-милиони спряни от Струма,пътищата-пак милиони,Асенчо като пипна бюджета-ей рам вече се нас’ра:милиарди ги хвана невидимата мъгла и..а ре..в офшорките.Спецов-НАП,защитения лю’бовник на Асенчо с покритата далавера за милиарди от НАП и еднопосочния му билет в Дубай(при Божков,да си гукат заедно,както и с Нексо),Джемкорп…то..няма ден,в който да не са крали с милиони,НЯМА ПРОСТО!!Така че,тия лешояди,инсталирани с цел пълна съсипия на държавата ни-вън,ама първо да минат през затвора!!

Отговори
6 4
Реалист

Реалист

30.05.2023 | 10:23

Прав е, затвор за продажниците!

Отговори
7 5
шорошоядския трол го каза

шорошоядския трол го каза

29.05.2023 | 22:12

по-хубаво и вкусно от американските л@йна няма! ам -ам!

Отговори
5 10
зъл и лош

зъл и лош

29.05.2023 | 21:38

Славчо, още си зъл и лош и все по-зъл ставаш. Колкото кал ринеш - на гърба ти се сипе! Лицемер, всички знаем как влезе през задната врата в парламента, с помощта на гласовете от Бурса.Нали си патриот? Не влезе с гласове от Европа, от съюзнически държави, а с гласове от Турция. Следващият път може и от Московията да ти пуснат някой глас, нали се бориш за пожизнен президент Радев. Това е национално предателство!

Отговори
28 5
Акъл от скопен шут?

Акъл от скопен шут?

29.05.2023 | 21:28

НИКОГА !

Отговори
30 4
Спокоен

Спокоен

29.05.2023 | 22:12

Не е скопен, просто е нефелен.

Отговори
14 2
Патерица

Патерица

29.05.2023 | 20:24

Патерицата на Асфалт паша се обади. Абе чалгарю, какъв си и кой си, че и ти започна да арестуваш? А защо мълчиш за чекмеджето на бай Ганьо, мръсни ко?

Отговори
29 10
Кои са съюзническите ни държави

Кои са съюзническите ни държави

29.05.2023 | 19:57

Над 800 000 хиляди БЪЛГАРИ живеят, работят вадят хляба си В СЪЮЗНИЧЕСКИТЕ НИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО и пращат средства за своите майки и бащи, синове и дъщери тук у нас! Разбра ли бе, ЧАЛГАР? Разбра ли кои са нашите съюзници?

Отговори
32 12
хохохо

хохохо

29.05.2023 | 22:14

като какви работят в съюзническите държави, боклук_ смешен? като измекяри! а другите 1,3 млн. от 2, 5 млн. къде са урод, умряха! жертви на капитализма!

Отговори
6 12
Ха ха ха

Ха ха ха

30.05.2023 | 00:23

Бок,лук жалък, колко нашенски " измекяри" работят в азиатската военно-фашистка ДИКТАТУРА? 0 /зиро/. Защо бе мамин папурко? Щото там заплатите са 2 -3 пъти по -малки от бедната Европейска България. Понимаеш сволоч болшевишкая?

Отговори
10 3
Чалгароеб

Чалгароеб

29.05.2023 | 19:46

славчоу, просто, селско, ХУЙчиндолско чедо , беше "лош и зъл" сега си само ЖАЛЪК ИБРИКЧИЯ /гъзомииник / на де пи сету . И кои са "чуждите" държави? Съюзниците ни от ЕС и НАТО или обявили те ни за ВРАГОВЕ - фашистката, азиатска, болшевишка ДИКТАТУРА, под чието влияние местния им СЛУГА - радеффф, еднолично назначава шефовете на всички служби. Кажи бе, цървул селски.

Отговори
33 7

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?