49

Пловдивската полиция обяви война на купувачите на гласове за изборите

Пловдивската полиция хвърля мощен ресурс в битката с изборните нарушения и ще бъде безкомпромисна при констатирането на такива. Това стана ясно от думите на шефа на МВР в града под тепетата старши комисар Васил Костадинов, предаде репортер на "Марица". 

Той посочи, че на предстоящите избори на 2 април няма да има нищо по-различно що се касае до организационни мерки и действия от страна на полицията. 

"Всички мислим в една посока - осигуряване на нормално протичане на изборите", подчерта Костадинов след инициираната от него кръгла маса за вота и добави, че полицията ще заложи на проактивният подход и ще бъде изключително дейна. 

Шефът на МВР в Пловдив изрази задоволство от проведената кръгла маса, на която да обсъдени действията, които ще предприемат униформените за охрана на обществения ред и предотвратяване на изборните престъпления. 

Областният управител на Пловдив Ангел Стоев, който също присъстваше на срещата, посочи, че изцяло усилията са насочени към подготовка за провеждането на извънредните избори. Той уточни, че РИК-овете ще ползват две палати - втора и единадесета. Договорено е комисиите да останат там до 3 дни след изборите, за да може резултатите да бъдат нормалнл обработени. 


Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
45 коментара
Батко

Батко

24.02.2023 | 10:58

Пловдивската полиция отдавна се е показала колко е импотентна. Продължават да се излагат с тия снимки. Вече никой няма да има респект от тия гавази.

Отговори
2 1
мвр,

мвр,

23.02.2023 | 19:50

Абе вие дебили ли сте. Как може да се снимате с Тотев по подобна тема. Досега хората в Пловдив мислеха, че толкова си можете та не сте го арестували още, но май сте си комбина. Една нарисувана ОПГ. Пълен резил е пловдивското МВР.

Отговори
9 0
Инфлуенсър!

Инфлуенсър!

23.02.2023 | 18:46

Май повече ми изглежда ,че не сте обявили война а сте подписали някакъв мирен договор с изборната мафия!Самото присъствие на тези компроментирани фигури на общата снимка показва ,че войната с купувачите на гласове ,без които тези от снимката не могат да спечелят нито един избор в Пловдив се води виртуално ,на хартия ,формално и популистки пред медиите и само в главите на тези хора от снимката!

Отговори
8 0
Ужас

Ужас

23.02.2023 | 18:41

Как може ГЕРБ да разчита на такива крадци като Георги Мараджиев..Здравка Каназирева и Тотев? Голям срам

Отговори
10 0
МАРИЦАААААААААА. .МАХНЕТЕ СНИМКАТА

МАРИЦАААААААААА. .МАХНЕТЕ СНИМКАТА

23.02.2023 | 17:53

Правите за смях пловдивската полиция.Пазете авторитета на институцията! Те като не могат , правете го вие!

Отговори
8 0
Валерия Недева

Валерия Недева

23.02.2023 | 17:47

Г-н Тотев, аз ви се възхищавам.Толкова нагъл екземпляр , като вас , не съм срещала и по книгите , които чета.Може би червената лисица от "Синовете на великата мечка" се доближава до вас , но онзи е яко нагъл, но е смел и храбър, а вие сте страхлив и подъл.То , акъла на нашата полиция е ясен , но така нагло и подло да ги подхлъзнете, още в началото на акцията им и толкова мръснишки да ги дискредитирате. Без думи.Само като се Снимахте с тях.Висш мръснишки пилотаж.Как да не ви се възхити човек.Г-н Тотев , Пловдив и България са тесни за вас.Такива нагляри и по света рядко се срещат.

Отговори
10 0
интересно

интересно

23.02.2023 | 17:20

Те че Тотев и другите от полицията са ясни на всички какво правят по изборите, за това спор няма, цял Пловдив го знае. Но мен ме изненадва какво прави на тази снимка Ангел Стоев. Старо, опитно ченге, а си лепна такъв огромен компромат с тази снимка. Странно, явно е загубил рефлексите си.

Отговори
10 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

23.02.2023 | 17:17

ААА ВИДЯХ ТОТЕВ ТОЙ В ЕФИРОБЯСНЯВАШЕ КА КУПУВА ГЛАСОВЕ!! ЧЕСТИТИ ДА СА НИ ПЕХЛИВАНИТЕ КОИТО ЩЕ БОРЯТ КОРУПЦИЯТА НА ГЛАСОВЕ!!! Е.БА.Х МАЙКА МУ ЗА КАНАРЧЕТА НИ ВЗЕХА....ЩЕ ИМ ПОКАЖЕМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.... НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ.....И ЩЕ СЛОЖИМ ЗАД ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ ЕДНА ГОЛЯМА МИСИРКА ДА ЩЪКА ИЗ ПАРЛАМЕНТА....

Отговори
7 0
МВР -действайте

МВР -действайте

23.02.2023 | 17:12

Ако от МВР арестуват Тотев, Дани Каназирева, Титюков, Сарафян и Коцето Бидона, Георги Колев, Владо Кисьов и Али Байрям, изборите през април и октомври ще бъдат абсолютно честни.

Отговори
9 0
Бидонов

Бидонов

23.02.2023 | 17:04

Тава по-скоро ми прилича на оперативка между МВР и Тотев как за пореден път да се фалшифицират изборите. Те имат богат опит. Два пъти Тотев с реалната помощ на МВР - Пловдив "спечели" кметските избори с тотални измами и фалшификации, а сега просто си правят оперативка как да нагласят парламентарните и местните през есента. Стиковат се. Просто работят в синхрон хората да не стават грешки.

Отговори
8 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?