49

Левицата определи водачите си на листи, Татяна Дончева и Мая Манолова ще водят по две

Левицата определи водачите си в цялата страна, съставът на листите ще бъде регистриран до 17:00 часа днес в районните избирателни комисии на територията на страната.

„Водачите на Левицата по места са силните остриета в ляво. Личности, които са се доказали в битка и със социални каузи. В София водачи сме три жени, непримирими с несправедливостите и с грижа за слабите. В Бургас водачът ни е тежка категория в лицето на трикратния световен и европейски шампион Антон Коджабашев. Лявото острие Валери Жаблянов повежда в Пловдив град и Враца, а в Плевен е младото лице на лявото Иван Мандински, който на 27 години е най-младият ни водач. В Кърджали начело на листата застава режисьора проф. Любомир Халачев“, каза Мая Манолова.

Татяна Дончева и Мая Манолова ще водят по две листи. Татяна Дончева ще оглави кандидат-депутатската листа за 24 МИР и Велико Търново. Мая Манолова ще води в 23 МИР и Варна. Начело на листата за София област ще е Данаил Георгиев, а за Пазарджик, Габрово и Благоевград – съответно адвокатите Елена Петкова, Иванка Баева и Албина Анева.

Левицата ще има силно представителството в следващия парламент. Ние ще бъдем последната преграда срещу връщането на статуквото във властта. А статуквото е равно и на корупция. Ние сме показали, че сме ефективни, по-ефективни от 50 налични антикорупционни органа в държавата“, каза Мая Манолова, водач на листата на Левицата в 23 МИР – София и добави:

„Първото голямо разследване на Европейската прокуратура в България е по сигнал на ръководената от мен комисия по ревизията в 46-ото Народно събрание срещу ТЕЦ-овете, собственост на един от големите олигарси“,

Припомняме, че по време на работата на 46-ото Народно Събрание бе създадена Комисия по ревизията, която установи, че някои тецове са ощетили хазната с над 30 млн. лв. заради недекларирани емисии въглероден диоксид, на база на оценки с невярно съдържание, изготвени от техни собствени лаборатории.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Йоло Денев Втори

Йоло Денев Втори

01.03.2023 | 14:45

С дърти проститутки от двата пола да направим нов бардак!! НОВАТА ЛЕВИЦА е възкръсналата за нови мръсотии БКП на Георги Димитров , Вълко Червенков , Тодор Живков , Петър Младенов.

Отговори
4 0
Йоско

Йоско

01.03.2023 | 12:11

И тия не разбраха, че хората не ги искат! Не подкрепям никого.

Отговори
4 0
Мина

Мина

01.03.2023 | 06:34

Борят се за кауза, за идеи, мислят за народа, но за всеки случай се писали на по две първи места. Това всъщност е при всички партии. После те са демократично избрани! За по-сигурно и преференциите не могат да изместват първите.

Отговори
8 0
хаааааа

хаааааа

28.02.2023 | 23:00

Правилно ли прочетох,че левицата щяла да се бори против статуквото… Тези дърти муцуни ще се борят против статуквото!

Отговори
13 0
ейййй, комундели ниедни!!

ейййй, комундели ниедни!!

28.02.2023 | 19:01

Не наядоха се!!

Отговори
12 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?