71

Ива Митева изброи две причини, заради които напусна Слави. Коментира и песента за Лена

Не се знае дали ние сме квалифицирани като бели и черни, те се опитаха да кажат кои са добри и лоши, все пак спектърът на дъгата е по-широк, заяви Любомир Каримански за отношенията с Продължаваме промяната

 

Не съм се чувала със Слави от преди изборите, от много отдавна. Нямало е разговори, не се знае дали те са знаели, че ще сме част от нов политически проект. Това заяви Ива Митева, която стана част от новия политически проект „Заедно“, в ефира на NOVA по повод отношенията ѝ с лидера на "Има такъв народ“ Слави Трифонов.

От своя страна Любомир Каримански коментира отношенията с другите коалиционни партньори от предишното НС – Продължаваме промяната и евентуални бъдещи разговори с тях. „Не се знае дали ние сме квалифицирани като бели и черни. Те се опитаха да кажат кои са добри и лоши, все пак спектърът на дъгата е по-широк. От моя страна обиди никога не е имало, квалификации“, посочи той. 

Припомняме, че именно от ПП се възпротивиха на предложението на ИТН той да стане гуверньор на БНБ.

„Аз съм разговаряла с повече колеги от парламентарната им група. Не можаха да съчетаят знанията с опита. Егото им бе по-голямо, това, че са завършили чуждестранни университети“, посочи Митева и допълни: „Достойното поведение ,е когато се нарушава едно споразумение, то да бъде прекратено, а не видоизменено, от друга страна трябваше да се запази парламентът“, посочи още тя.

Митева отново засегна раздялата със Слави.

„Разделихме се с добро, не сме си казали лоша дума, но не поддържаме контакт, не коментираме. Не сме говорили с него за нашата формация. Трябваше в един момент всеки да поеме по своя път. След 3 поредни парламента човек трябва да си направи анализа и да каже дали може да продължи и накъде.

Напрежение нямаше във времето. Ние не участвахме във вземането на решенията и точно това, че не бяхме чути, беше проблем“, смята Митева и коментира, че не е искала да бъде мразена, за решения, които не са нейни.

От своя страна Каримански посочи, че е благодарен, че е бил част от този екип.

„Аз съм благодарен и признателен, че съм бил част от този екип и гледахме в една посока и сме работили по програмите, които бяха взаимствани от всички групи“, каза той.

Ива Митева коментира и песента за Лена Бориславова. Тя призна, че не е имало съгласие, но не е имало и конфликт между двете.

„Аз смятам, че се избърза за третия мандат, че онова изказване на Слави, бе прибързано. След като имаше вече напуснали колеги, може би тогава трябваше да седнем на масата и да изговорим всичко очи в очи. Може би от там тръгна и моето разочарование“, каза Митева.

Оцени новината

Оцени новината
3.2/5 от 5 оценки
3.2/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
така ли ?

така ли ?

16.02.2023 | 09:52

тая все нещо мрънкя...

Отговори
2 0
мхм

мхм

15.02.2023 | 13:59

Кадърна и можеща ама мъди, големи дърти мадури! Повяхнала , м.алоумна , ограничена , не.доклатена булка, която иска вас да клати и го прави! Халал да са ви такива "ножещи" хорица!!

Отговори
10 3
повлекан

повлекан

15.02.2023 | 13:23

Като си толкова кадърна и можеща,защо ПАК се намърда на държавна службица,миризливке?

Отговори
11 0
Кло-Шаря

Кло-Шаря

15.02.2023 | 13:04

Изборите ще бъдат като кутия с шоколадови и новата партия на Ивето ще бъде май на най привлекателна за гласуване .С шоколадова глазура,и канела за украса...е май вече можем да спим спокойно защото ще има стабилно правителство.Мисля че и депутатите в парламента трябва да се увеличат от 240 на 1040 защото не са достатъчно за гласуването на законите .

Отговори
4 3
Въх

Въх

15.02.2023 | 10:47

Всяко мъъъъъъъъъънинко гущерче иска да стане голям крокодил! Всъщност-коя е Ива Митева,някой знаеше ли за нея преди 2 години? И как си повярва тая,че става за нещо?

Отговори
21 3
Вяра

Вяра

15.02.2023 | 10:36

Права си Митева, и децата разбраха Слави е кукла на конци изпълнява каквото му наредят сайбиите, даже много издържате на тази чалгаджийка воня

Отговори
19 4
Реалност

Реалност

15.02.2023 | 10:33

Тия палячовци станаха известни благодарение на Слави

Отговори
17 5

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?