49

Гласуват по райони в 3 подвижни избирателни секции в Пловдив

Три подвижни избирателни секции са сформирани в Пловдив за вота на 2 април, съобщиха от Общината. Първата е в район „Централен“. Тя ще обслужва и избирателите в район „Западен“. Втората, предвидена в район „Северен“, е и за имащите право на глас в „Източен“. Третата подвижна секция е в „Южен“, като в нея могат да гласуват хора и от „Тракия“. В срок до 27 март пловдивчани с трайни увреждания могат да заявят желанието си да гласуват в образуваните 3 подвижни избирателни секции.

Заявления могат да се подават в писмена форма, чрез заявление в деловодството на общинската или районната администрация, подписано саморъчно или подадено чрез пълномощник; в писмена форма, чрез заявление, подадено на електронна поща [email protected]; чрез подаване на заявление (910002) за гласуване с подвижна избирателна кутия на електронен адрес:
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi%20na%20uslugi/obshtinski%20administratsii/unific
irani%20uslugi/910002

Районните и общинската администрации в Община Пловдив ще осигурят предоставянето на информация относно изборите, както и приемането на заявления от граждани и в съботния ден на 25 март от 8.30 до 17.00 часа.
 
Пълната информация е публикувана на сайта на Община Пловдив:
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?